2777
2789
عنوان

حس میکنم با شوهرم خیلی بدجنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 31 پست

کنترل خشم و تمام راه هاش رو اجرا کن

به خودت اجازه نده سر همچین مسائل پیش پا افتاده ای اینقدررررر پرده های احترام بینتون پاره بشه!

❌فردا پس فردا که عشق و عاشقی تو زندگی تموم شد احترام یه زندگی رو نگه میداره اونوقت تو چیزی نداری برای نگه داری زندگی…❌

من پریودم شدم همه هم میپرسیدن نمیاد نمیاد

خب پریود شدی ک شدی!

جدیدا از وقتی پریودی دوره پی ام اس تو لینستا بولد کردن خانوما ب خودش تلقین کردن و دور برداشتن😒

چارش یه مسکنه دیگ

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری از دلش درارم

هیچ جوره نمیشه متاسفانه

کم کم هم ازت سرد میشه خیالت راحت

من این راه ده سال پیش رفتم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
خب پریود شدی ک شدی!جدیدا از وقتی پریودی دوره پی ام اس تو لینستا بولد کردن خانوما ب خودش تلقین کردن و ...

خب وقتی از صبح میگم دعوتیم اونم میگه آره اوکیه لحظه نود میره لوله کش میاره چاره چیه

خیلی از خودم بدم میاد

زورشو داری

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
خب وقتی از صبح میگم دعوتیم اونم میگه آره اوکیه لحظه نود میره لوله کش میاره چاره چیه

ب دید مثبت نگاه کن هرچی دیرتر باکلاس تر😌😂

منم همیشه بخاطر شغل و گرفتاری های همسرم از همه دیرتر میرم عادت ب زود رفتن ندارم

متقابلا جاریم از ساعت ۵ عصر خونه طرفه با بچهاش

ن۶ ندارم از حرصم میزنم فقط

خودتو سرزنش نکن خودتو اصلاح کن🥺

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
نه بابا دیوانه نیستم ک

والا گفتی پریودی گفتم اعصابت خراب شده جلو هم بحث کردین .

نکن این کارو خدایی اسی خیلی بده اون هیچی نمیگه دیدی یهو یه جایی منفجر شد تورو بزنه اینطوری خیلی از حرمتا میشکنه قشنگ بشین حرف بزنید جای کتک و دعوا 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
تو چرا میزدیش ینی؟؟

افسردگی زایمان و مشکلات بچه و بی خوابی و...

هر دومون حالمون بد بود پا ب پام اشک میریخت جفتمون نابودشدیم ما چقدر بحث و دعوا 

کار ب جایی کشیده اگ بمیرمم جلو چشمش دیگ حسی نداره

والا گفتی پریودی گفتم اعصابت خراب شده جلو هم بحث کردین .نکن این کارو خدایی اسی خیلی بده اون هیچی نمی ...

اخه نگفت نمیام دیر میام گفت اره میام منم گفتم شام میاد گفتم سفره انداختنی گف شما بخورید من دیر میرسم