جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
معلمی بهترین شغلهخیالت راحت راحتمن 43 سالمه با کول باری از تجربه18 سال کار در بانک2 سال سربازی4 سال ...
دقیقا/ معلمی شغل بسیار خوب و ساده ای هست
متعد ب خودم و دخترمـ💜 نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمیگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن
معلما اکثرا سینگل ممیموننتو هر مدرسه ای بری کلی مجرد هستمتنفرم ار این قضیهاز اینکه آینده منم مث اونا ...
خواهرم دبیر ورزشه
یک مدت با سرویس میرفت مدرسه
میگفت پای سرویسمون کلی زن میایسته دنبال گرفتن شماره از معلم های مجرد
میگفت کار هر روز زن هاست
😂😂😂😂
بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
برای همه ارگانها رفاهیات یلدا ریختن یه هفته هم تعطیل بودنبرای معلما ک با گوشی پدرشون درومده هیچی ب ه ...
به همسر من برای روز یلدا و روز زن یه روسری زنانه دادن اینقدر زشته و جنسش آشغاله که موندم چجوری اصلا اینجور چیزی پیدا کردن ، من که گذاشتم پشت در تا یکی برداره ببره