2777
2789
عنوان

شما بگید کارشوهرم درست بوده حق بااون یامن

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 53 پست
اره عصبانیم اینم پسرم بهم گفت خودش انکار میکنه

حالا عزادار بودن اونا ،سوهر شما هم جوگیر شده .بنظرم خیلی واکنش نشون نده فقط بترسونش بگو خدا کنه برات بد نشه تو فامیل البته اگه فامیلش براشون این موردا مهمه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلاهاگذشته دیگه...گاهی ما خانمها خودمون باعث حساس شدن شوهرامون میشیم...بی تفاوت باش البته اگه در کل زن وشوهر آروم و مناسبی هستید برای هم وگرنه هرچیزی بهونه اس میشه برای دلخوری ....حیف نیست اوقات خودتو تلخ کنی برای هیچی هیچی...اگه توی دلش چیزی بود یا حسی داشت بهشون ،جلوی شما اینکارو نمی‌کرد...

ببین 

یه چیزی از من بشنو که موی سپید کرده 

اینکه شوهرت یه زمانی خواستگار اون بوده بیخیال شو 

اگر شوهرت آدم پاکیه هم حساسیت نشون نده ولی اگر هیزی تا خرخرشو بجو 

اون گریه زیادشم برا جلب توجه بوده باور کن دیدم که میگم پسر عموم با خودم هنوزم که ۱۶ سال از ازدواجمون میگذره با خطای مختلف در حد یک تک زنگ ابراز میکنه احساسشو