2777
2789
عزیرم شاید بلد نیست یا اشتباه کرد با یه تذکر ساده دیگه استفاده نمیکنه

خداکنه اشتباه کرده باشه. 

کسی ک اشتباه میکنه میاد واسه توهینی که کرده معذرت خواهی میکنه دیگه!  درسته! 

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
خداکنه اشتباه کرده باشه. کسی ک اشتباه میکنه میاد واسه توهینی که کرده معذرت خواهی میکنه دیگه! درسته!

بله شما درست میگید ناراحت نباش عزیزم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اها اره دوره و اینارو شنیدم اما گفتم شاید رو یه مقاله یک اسم استاد باشه بهتر باشه از این بابت پرسیدم ...

توی لیسانس از ترم چهار به بعد شرکت توی کارگاه خوبه چون بخوای مطب بزنی باید نزدیک ۱۵۰ ساعت کارگاه گذرونده باشی 

ولی مقاله ای که دانشجوی کارشناسی نوشته باشه زیاد براشون معتبر نیست و خیلی برای خود دانشجو هم رزومه نمیشه

بیشتر روی کارگاه رفتن فوکوس کن توی دوره کارشناسی تا مقاله نویسی 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
😅عهه آشنا هستش عزیزم داریم آشنا میشیم یکم چالش داریم منم با خودم درگیرم 🥺😭

درگیر نباش خوشگلم چندماه صحبت و جهت آشنایی 

فوقش بهم نخوردین تموم میکنید 

ولی بهم میاین😁😁❤

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
توی لیسانس از ترم چهار به بعد شرکت توی کارگاه خوبه چون بخوای مطب بزنی باید نزدیک ۱۵۰ ساعت کارگاه گذر ...

اها مرسی

اخه میخواستم 

برای ارشد مهاجرت کنم 😬

خیلی دوست دارم بنویسم 😂

از شرایط مهاجرت هم اطلاع داری چه چیزایی رزومه حساب میشه؟

و اینکه می‌دونی چه کشورهایی برای روانشناسی مهاجر پذیرترند🥴

هستش هنوز رد نکردم داریم آشنا میشیم ولی یکم از لحاظ احساسی درگیرم با خودم😭

ایشالا هرچی به صلاحتونه براتون رقم میخوره ❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اها مرسیاخه میخواستم برای ارشد مهاجرت کنم 😬خیلی دوست دارم بنویسم 😂از شرایط مهاجرت هم اطلاع داری چه ...

مقاله نویسی رو بلد باشی که عالیه خب 

خیلی بدردت میخوره

توی کارشناسی هم بنویسی کم کم پیشرفت می‌کنی توی ارشد مقالات بهتری می‌نویسی 

مهاجرت رو زیاد اطلاع ندارم متاسفانه چون بهش فکر نکردم و دربارش پرس و جو نکردم

ولی یکی از اساتیدمون داره مهاجرت می‌کنه گفت میرم فرانسه 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
استایلت قشنگه استارترمدل مو و آرایشت هم قشنگتر ولی شومیز رو دربیاری کامل یا کامل بندازیش داخل شلوار ...

عه چشم حتما امتحان میکنم 

پشتشو اگه بدم داخل با🫧🫧سنم معلوم میشه😂😂