2777
2789

عزیزم شما کوچکتری و اگه قرار باشه تماسی صورت بگیره از طرف شما باید باشه 

منم بر حسب احترام‌ دو هفته یه بار تماس میگیرم‌ نمیشه از از بزرگتر انتظار داشته باشم حال منو بپرسه!

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

ما ک کوچیک هستیم اگه کینه کنیم ؟ ما اگر توهین و بی احترامی ببینیم چی ؟ جواب دل و روح شکسته ما رو کی ...

بله شماکوچیکی منم کوچیکم پیش اونها من منظورم اینکه هرکی بدی کرد که نباید بابدی جوابشو بدی بزار اون بدی کنه شماخوبی کن خودش خجالت بکشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این آدما بیمارن من 5 سال هی گفتم بسازم نذارم چیزی خراب بشه دیدم نه این کلا روانیه هرکاری کنم باز من ...

مادرشوهر من هم روانی بود.ظاهرش را هرکی میدید فکر می‌کرد بهتراز اون نیست.فقط خدا میدونه چقدر اذیت کرد.خودشیفته بود

درسته ولی میترسم صدا شوهره پر توقعم در بیاد در ضمن شوهرمم با مادرم الکی الکی چپ افتاده سراغشو نمیگیر ...

مشکلاتتونو با هم حل کنین . رفیق هم بشین این جور مادرا نمیذارن سره سلامت به منزل ببرین . من تجربه دارم . واقعا فهمیدم زن و شوهر باید با هم رفیق باشن

از اول ازدواجم تاااا ۴سال هرهفته حداقل ۳بار زنگ میزدم،دیدم اونا اصلا پیگیر من نیستن،هروقتم زنگ میزنم ...

خوب منم همینطوری بودم الان واسه روز مادر هی میگم بزنم یا نزنم ولی اصلا دلم نمیخواد خودمو کوچیک کنم ولی از طرفی میگم بلاخره چشم تو چشم میشیم اونوقت شرمنده میشم

بلاخره همه چیز درست میشه
خوب منم همینطوری بودم الان واسه روز مادر هی میگم بزنم یا نزنم ولی اصلا دلم نمیخواد خودمو کوچیک کنم و ...

ببین گفتی شوهرتم با کادرت چپه،روز زن صب کن ببین به مادرت زنگ میزنه،اگه زدتوهم به مادراون زنگ بزن،اگه نزد تو هم نزن،امشبم همینطور،من شهرغریبم اینجام کسیو ندارم،منم وشوهرم،عوض اینکه اونا زنگ بزنن ببین من تو غربت چیکارمیکنم و....،توقع داشتن من هرروز زنگ بزنم،گفتم گوه خوردین ودیگه نزدم

درسته ولی میترسم صدا شوهره پر توقعم در بیاد در ضمن شوهرمم با مادرم الکی الکی چپ افتاده سراغشو نمیگیر ...

بنظرم با شوهرت شب برو پیششون سر سنگینم باش. لازم نیست زنگ بزنی

خودت زنگ میزنی به مادرش حالشو بپرسی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ببین گفتی شوهرتم با کادرت چپه،روز زن صب کن ببین به مادرت زنگ میزنه،اگه زدتوهم به مادراون زنگ بزن،اگه ...

دقیقا اصلا به منم زنگ نزد عوضی

بلاخره همه چیز درست میشه
یعنی میگی پیام تبریک نفرستم؟

ماها اهل زنگ زدن به عروس وداماد نیستیم 

دخالتی توزندگی هاشون نمی کنیم اما خوب باهم خوبیم 

شما وظیفه تونو انجام بدهید...یلدا حالا زیادمهم نیست اما روز مادر وظیفه تونه هدیه براش ببرید

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ماها اهل زنگ زدن به عروس وداماد نیستیم دخالتی توزندگی هاشون نمی کنیم اما خوب باهم خوبیم شما وظیفه تو ...

وظیفه ای در کار نیست برا کسی که خوشت نمیاد بها بدی ،اون اگه مادر بود به خاطر زندگی بچه اش احترام میزاشت