امضامو بخون ❌کاربری اولم نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن . بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه! بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جور خاصی نیست فقط بچه های تک فرزند چون همیشه کانون توجه خانواده بودن و معمولا نذاشتن آب توی دلشون تکون بخوره ، حساس تر و زودرنج تر از بقیه هستن . پدر و مادرشون هم خیلی روشون حساسن و احتمال دخالتشون توی زندگی بچه بیشتره چون بالاخره همین یه دونه هست . از اون طرف اگه مشکل یا مریضی یا اتفاقی برای خانواده بیفته هم بارش کامل روی دوش همین یه بچه هست دیگه ولی از اون طرف جهاز بهتری ممکنه بدن ، حمایت مالی بیشتری ممکنه بکنن و البته توقع مالی بالاتری هم از داماد دارن
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم