2777
2789

سلام.من با یه آتلیه تماس گرفتم گفتن با لباسای خودشون میگیرن،منم راستش نمیتونم بپوشم می‌خوام خودم لباس ببرم.این یکی قبول نکرد،همه شون اینجورن؟

و اینکه توی هفته ی ۳۲ یا ۳۳ برم خوبه؟شکمم کوچولویه الان

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

نه قبول نکن اونا باید دنبالت باشن بگو لباس خودمو میخوام من نشنیده بودم بگن با لباس خودشون عکس بگیرن

منم اصلا فکرشو نمیکردم، زنگ زده بودم وقت بگیرم که اینجور گفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم ولی ایشالاه یه نینی سالم و خوشگل

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
منم اصلا فکرشو نمیکردم، زنگ زده بودم وقت بگیرم که اینجور گفت

معمولا خودشون لباس میدن ولی اینکه قبول نکردن رو نمیدونم چرا

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شکم منم خیلی کوچیکه هفته ۳۳ ام گذاشتم ماه بعد برم بلکه یکم بزرگ شد تو عکس دیده شد

عزیزم🥰من گفتم تو ماه ۸ برم دیگه معلوم نیست ماه نه وضعیتم چطور باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نمیدونم ولی ایشالاه یه نینی سالم و خوشگل

ممنونم مهربون🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم مهربون🥰

😘❤️

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

😂😂😂😂😂

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

درمورد چی بود عزیزم😅🥲

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

😂😂😂😂😂

وای تاپیک جدیدمو دیدی؟خیلی زشت شد اولین بار بود نخونده پستش کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درمورد چی بود عزیزم😅🥲

گوشم درد گرفته راه حل میخواستم،فکر کردم اونو دیدی میخندی😱

پس واسه چی میخندی؟😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای آره حذفش کردم.قربونت کامنتتو حذف کن تا وقت هست بدو

پاک کردم عزیزم

شرمنده بقیه پاک نمیشن

پاک کردم عزیزمشرمنده بقیه پاک نمیشن

ممنونم.ببخشیدا🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40