2777
2789
عنوان

با کسانی که عمدا در جمع به ادم بی محلی شدید میکنن برخورد داشتین😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 109 پست
عزیزم شروع کن بی محلی کن ببین چطوری میاد سمتت چون این آدم ها دنبال اینن که دعوا راه بندازن چون گفتگو ...

عزیزم چندین سال پیش عید نوروز رفتیم خونه شون کادوهم برده بودیم دم در طوری برنامه ریزی کرده بود ما وارد شدیم برادرم و همسرم روبوسی میکردن منم رفتم سمتش اون صورتشو عقب کشید اصلا یخ کردم کادو رو دادم بعد نشستیم و اومدیم به همسرم گفتم دیدی اینکارو کرد الیته شما ندیدین چون اون عمدا طوری ایستاد و طولش داد تا پشت شماها بما باشه نبینید. همسرم گفت چرا همونجا نگفتی چرا برنگشتی چرا.. گفتم خب عید بود دو تا بچه طفل بیگناه خاطره عیددیدنی عمه شون براسون نابود بشه خونه حدید خریده بودن کلا نخواستم بنابر نقشه او باشم و دعوا بشه اما همیشه استرش و تپش قلب دارم از کارهلش. برادرم میگه زنم همه کارهاش درسته هرکاریش دلیل داره . میخواستم یکبار برم سرکار لبست رفتار زنشو بگم وحالا که اینطورن اقلا بدونه و قشنگ قهر باشه نه اینکه ندونه من یک طرفه اونقدر بهم فشار امده اذیتم. اما همسرم میگه علنا وقتی گفت زنم همه کارهاش درسته و چشم بسته قبولش دارمبری بگی هم سبک میشی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

رفتار هر کسی نماینده ی شخصیت خودش هست وقتی این آدم پتانسیل این تغییر رفتار یهویی رو داره پس به بلوغ ...

عزیزم تنت سلااامت قربون شکلت. اما بله خیلی زیاد دلم شکسته.. در مراسم ختم پدرم اومد گوشه نشست حتی تسلیت نگفت یعنی اگر پدرکشتگی داشتیم باهاش قابل توجیه بود میگفتم خب منم پدرش رو کشتم بجز ان نمیشه دیگه کسی اینقدر سنگدل....

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربون دل شکستت عزیزم 💔♥️روح پدرو مادر نازنینت شاد ،خیلی ناراحت شدم از اینکه انقدر دلت روشکستن ،اگر ...

الهی خدا خوشحالت کنه خیلی ممنونم حرفهامو شنیدی اون پادکستها رو حتما گوش میکنم چون نیاز دارم حالم باید خوب بشه خیلی این بی عدالتی اذیتم میکنه و قلبم در فشاره. نمیدونم کسیو دیدین خیلی یواش و کاربلدانه کسیو عذاب بده و هیچکی شک نکنه بعد مدتی همه بفهمن اما شوهرش محکم بگه نه شما بدین یا نه.امیدوارم تااین حدشو ندیده باشی اما من دیدم😭

الهی خدا خوشحالت کنه خیلی ممنونم حرفهامو شنیدی اون پادکستها رو حتما گوش میکنم چون نیاز دارم حالم بای ...

منم دقیقا برای توصیف بدجنسی های همسر برادرم همین رو میگم جلو جمع وقتی منو میبینه خیلی محترمانه و هی دورم میچرخه مثلا داره بهم احترام میذاره اما وقتی که تنهاییم یا فقط خانواده ی خودم هستن یه رفتارایی میکنه آدم شاخ درمیاره ،چهار سال پیش بنابه دلایلی من و ایشون و برادرم ده روز با هم بودیم تو خونه ی پدر من و ایشون یه رفتار هایی کردن که دیگه دستش برام رو شد ،خیلی رفتارهای عجیب و زشت ازش دیدم خیلی شوک شدم از این همه دورویی ،الانم که هر هفته میان منزل پدرو مادرم من در حد سلام خوش اومدی و خداحافظ باهاش صحبت میکنم پذیرایی میکنم محترمانه ازشون ،اگر بخواد ظرف بشوره نمیدارم و میگم خسته میشی اما دیگه صمیمیت هرگز ،به نظرم به خودت زمان بده حق داری که انقدر ناراحت باشی اما دنبال شکافتن موضوع نباش چون هر چقدر بیشتر تمایل نشون بدی بدتر میکنن.

منم دقیقا برای توصیف بدجنسی های همسر برادرم همین رو میگم جلو جمع وقتی منو میبینه خیلی محترمانه و هی ...

عزیزم برای حاجت دلت یک دور تسبیح صلوات فرستادم چون با من حرف زدین برام وقت گذاشتین.خدا به فکرتون  باشه التماس دعا.خیلی گلی🌸🤍واقعاا ممنوونم برای صحبتهات فقط خدا دستشون رو کنه و برادرم از خواب غفلت بیدار بشه که دچار خسران نشه

[QUOTE=366499062]عزیزم برای حاجت دلت یک دور تسبیح صلوات فرستادم چون با من حرف زدین برام وقت گذاشتین.خدا به فکرتون &nb ...[/QUOTEممنونم مهربون 😍😍😍😍😍😍😍خیلی ذوق کردم واقعا ممنونم از محبتت ،انشالله شمام حاجت روا بشی ،خدا به اندازه ی قلب مهربونت بهت ببخشه ،و غصه ی این مسائل رو هم‌نخور هر چیزی تو زمان خودش درست میشه میوه ی صبر شیرینه صبر کن و ببین خداوند چطوری از این مسائل دورت میکنه و به قلبت آرامش میده ،منم آروم شدم از اینکه همدلی کردی باهام ممنونم ،خدا به هر کسی اندازه ی صفای قلبش نگاه میکنه هر کسی رو به قلب خودش و نیت خودش بسپار دوست خوبم 

[QUOTE=366499062]عزیزم برای حاجت دلت یک دور تسبیح صلوات فرستادم چون با من حرف زدین برام وقت گذاشتین. ...

تنتون سالم و دلتون خوش و خدا ازتون راضی باشه🌸😘🥺

فاصله میگیرم و سعی می کنم فکرمو درگیرشون نکنمبه مروز سن که بالا میره متوجه میشی تو زندگی نه وقت و نه ...

چه تاپیکای خوبی دارین شما

لذت بردم

احسنت

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
چه تاپیکای خوبی دارین شمالذت بردماحسنت

ممنونم اومدین تاپیکم