2777
2789
عنوان

دوران عقد

226 بازدید | 11 پست

کسی هست مثل من که با شوهرش راحت نباشه؟؟

سه ساله تو عقدم واقعا خسته شدم

تازگیا زیاد شوهرمو نمیبینم همش شیفته سر کار 

من بهش محبت می کنم ولی هر دفعه درد و دل که میکنم مثلا حرفای روزمره . به جای اینکه دل داریم بده همش تخریب میکنه. امروز گفتم این کار رو انجام ندادم (کاری که برای خودمه) بهم جواب میده که اره تو حتما خودت پیگیرش نبودی‌. بهش میگم از کجا میدونی که اینو میگی . بعد برمیگرده میگه بسه خسته شدم همش غر میزنی. اخه این غره واقعا ؟ 😐 

بعد میگم مگه ما چقدر وقت میزاریم تا دو کلام از حرف  بهت میگم اونطوری جواب میدی . مگه من دل ندارم. والا ازت تا حالا نوقعیم نداشتم. بهش گفتم واقعا باهات راحت نیستم. 

چند روز پیش کادو تولدم ساعت بهم داد ههی میگفت دستت کن بفرس برا دوستت بفهمه چقدر خرج کردم . ساعتشو با جعبش براش اوردم تو کیفمه . بهش برمیگردونم انقدر منت برام نزاره

پس نده خب 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همسرته 

غریبه نیس که وقتی منت گذاشت پس بدی

یه جوری با سیاست پیش برو 

به ظاهرم خوشحال باش ک داده که بعدا خواس یچی بخره منصرف نشه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خب همسرته غریبه نیس که وقتی منت گذاشت پس بدییه جوری با سیاست پیش برو به ظاهرم خوشحال باش ک داده که ب ...

وقتی چند بار گفته و منت میزاره من اذیت میشم

چجوری با سیاست باشم

اونطوری یاد میگیره ههی منت نزاره

پس دادن کادو کار زشتیه و در شان یه خانم محترم نیست 

بجاش بهش بگو دوستم و افکارش اولویت زندگیم نیست برام مهم نیست که بخوام به چشمش بیام 

دست میکنم تو ببینی که برام مهمی 

سعی کن ناز و طناز حرف بزنی قند تو دلش آب بشه همیشه مشتاق حرب زدن با تو باشه 

خودتو براش شیرین کن همیشه مشتاقت باشه نه تلخ که از سر اجبار باهات هم کلام بشه 

خواهر مادر شوهرم انقد تلخ زبان بودن شوهرم انگار مرگش بود باهاشون هم کلام بشه و فراری بود 

برعکس از وقتی عقد کرد فهمید طرز حرف زدن خانمانه و شیرین هم در جهان وجود داره و پرواز میکرد بیاد سمت من باهام هم کلام بشه 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

از قدیم میگن همه چی رو به مرد نباید بگی.دنیای اونها و دغدغه هاشون با خانمها فرق داره.نه از دوستت بگو و نه اتفاقهای روزمرتو.

با شوهرت با سیاست بیشتر برخورد کن که دیگه اینجوری حرف نزنه که به فلانی نشون بده که چقدر میارزه. شایدم همینجوری یه چرتی گفته.شاید قدردانی نکردی یا متوجه قیمتش نشدی خواسته اینجوری بگه که واسش مهمی و زیاد هزینه کرده. دست و پای عقدم جمع کن و سریع برو سر خونه زندگیت.

پس ندیا. اول معلوم کن هدفت ساختن زندگیته یا ازش سیر شدی میخوای جداشی؟ دو دلیل ممکنه وجود داشته باشه اول اینکه این حرفش شوخی بوده باشه. دوم اینکه ممکنه مثلا شما هی تعریف میکنی دوستم اینو خرید اینو داره حالا اونم در جواب این مدت که هی بهس اینجور گفتی اینطوری گفته. پس به قول اون دوستمون فقط میتونی بار بعد این اتفاق افتاد بگی مگه من برا بقیه زندگی میکنم یا نطر اونا برام مهنه که عکس بفریتم براش. سعی کن رابطتو بهتر کنی نه اینکه مثل بچه کوچک تا ناراحت شدی رفتار تند نشون بدی. اینجوری دیگه برات هدیه نمیخره