2777
2789
عنوان

چرا انقد پرخوری کردم امروز خاک برسرم😭 ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐😐چی خوردی این همه شد ؟من تازه فهمیدم چرا چاق نمیشم من پیش شماها خیلی کم خوراک به حساب میام😑

عسل کره اینا😂

بقیه روزا تخم مرغ آبپز میخوردم ۷۰۰ تا کالری بزور میرسید

نمیدونم چیشد یهوو

🌱🤍

کوفتم شد خواهر دارم عر میزنم دوساعته

ول کن بابا  من کلی وزن کم کردم   گاهی یه روز درنظر میگرفتم چیزایی که جلو چشمم مونده بود رو میخوردم    یهو ۴تا بسته فقط کیک میخوردم روش کلی خرت و پرت      بعد ۱۳۰۰کالری تازه کالری مناسب برا کاهش وزنه روزای دیگه کم میخوردی ۷۰۰تا اسیب میزنه بهت

ول کن بابا من کلی وزن کم کردم گاهی یه روز درنظر میگرفتم چیزایی که جلو چشمم مونده بود رو میخوردم ...

هرچند وقت یکبار این کارو میکردی عزیزم؟

جدی وزن کم کردی

🌱🤍

هرچند وقت یکبار این کارو میکردی عزیزم؟جدی وزن کم کردی

ده روز یبار   ماهی دوبار   اره از ۹۶شدم ۵۰   بعددچون قدم بلند بود زیادی لاغر شدم  خودمو رسوندم ۶۱    الان وزنم ۶۱ قدم ۱۷۱     با رژیم و پیاده روی    از این پرخوریایی ام که میگی من بدترشو داشتم دیگه اوضاع وزنت از من خراب تر نیستکه

ده روز یبار ماهی دوبار اره از ۹۶شدم ۵۰ بعددچون قدم بلند بود زیادی لاغر شدم خودمو رسوندم ۶۱ ...

من ۵۸ کیلوم

میخام بشم ۵۰

بنظرت تا عید پیاده روی کنم بدون هیچگونه چیت و..چقد کم میکنم🥲

🌱🤍

من ۵۸ کیلوممیخام بشم ۵۰بنظرت تا عید پیاده روی کنم بدون هیچگونه چیت و..چقد کم میکنم🥲

چیت ماهی دوبار داشته باش   یه وعده رو هرغذایی دلت میخواد بادهرمقدار که میخوای بخور   باید به بدنت شوک بدی اگرنه استپ میکنی

ماهی ۳کیلوام کم کنی میشه ۹کیلو   اصلا هم سخت نیست

چیت ماهی دوبار داشته باش یه وعده رو هرغذایی دلت میخواد بادهرمقدار که میخوای بخور باید به بدنت شو ...

از فردا میترکونم این میل یه شیرینی جاتم کم کنم همچی درست میشه

🌱🤍