2777
2789
عنوان

چرا به مادر تک فرزندا حمله میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 138 پست
میگن شما جنایت میکنید با تک فرزندی همین نی نی سایتی ها

ولشون کن بابا

دنبال افزایش جمعیت هستن با عذاب وجدان دادن میخوان کارشونو پیش ببرن چون راههای دیگه جواب نداده.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بچه دارم خیلی ام خوبه خودم خواهروبرادردارم حتی موقعی که داشتم میمردم ب دردم نخوردم تازه کلی ام بهم ناروزدن همون تک فرزندی بهترین کاره

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
منم تک فرزندم همه تا میشنون ی جوری میشن میگن اخی چقد بدبختی تنهایی یا لوسی فلانی درصورتی که اصلا این ...

اصلا موقع زمان ازدواج نسل بعدی خاله و دایی دیگه مطرح نیست همسن الانش والله کدومتون خونه خاله و دایی وعمه و عمو هر روز رفت و آمد دارید به ندرت

چن تا بی عقل حرف زدن مهم نیس 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

ما حمله نمی کنیم!تجربیاتشون می گیم..

جنایت نیست اما اگرواقعا امکانش هست حداقل دوفرزند...

مطمئنا نیاز داره فرزندتان به ی خواهر برادر

دختر عموم تک فرزندش ونازی ولوس اما مثلا همش دوست داره باختر عمم باشه بند نمیشه توخونه اونجاست اکثرا..

خواهر دخترعممم مثلا دعوا می کنه یااذیتش می کنه

اما دوباره به خاطر اینکه تنها نباشه میره

۸سالشه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

موافقم از طرف خانواده خیلی دارن بهم فشار میارن که بچت تنها میمونه تا اختلاف سنی زیاد نشده بیار دوست ...

منم مثل توام

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
والا اتفاقا به نظر من تو این اوضاع اقتصادی تک فرزندی خیلییی بهتر از چند فرزندی هستاونایی که به تک فر ...

والا من دو تا دارم. دومی رو سال ۹۷ باردار شدم و بعدش وضعیت اقتصادی اینجوری شد. اینقدر دچار استرس و بحران شدیم که هر روز میمیرم و زنده میشم، اصلا سلامت روان نداریم. هر روز خبر جنگ و گرونی و بدبختی. دلم به حال بچه ام هم میسوزه که توی این شرایط رشد میکنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اتفاقا تک فرزندی تو این وضعیت خیلی خیلی خوبه منم تصمیم دارم فقط یدونه بیارم تمام توجهم مال اون باشه

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

شما که قبلا چندین بار این تاپیک رو زدید 

چرا انقدر خودتون رو اذیت میکنید سر این نوضوع و دوباره تاپیک میزنید؟

یدونه اوردید دیگه شرایط نبوده دومی رو بیارید

انقدر اذیت کردن نداره

همون یکیو درست بزرگ کنید

چقدر این جمله ها رو درک می کنم

اخه همچین میگن بچه هاتون تنها میمونن به دکتر گفتم گفت خانم تنها میمونن یعتی چی دوست هست اقوام هست خودش ازدواج میکنه ازدواج میکنه