2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرت اونایی که تو دانشگاه خوندن شانس بیشتری ندارن؟یا تو کلاسهای آزاد هم همون قدر خوب یاد میدن؟

من خودم با کلاس آزاد زدم .البته من دوره های خیاطی رفتم .دوستای هم دورم خیلیا دانشگاهم رشتشون همین بود ،میگفتن دانشگاه چیزی یاد نمیدن 

من خودم با کلاس آزاد زدم .البته من دوره های خیاطی رفتم .دوستای هم دورم خیلیا دانشگاهم رشتشون همین بو ...

واقعااااا چ خوب 

من 20 سالمه گفتم چون هنرستان نرفتم دیر شده رشتم نا مرتبطه 

من می‌خوام فقط طراحی کنم و خیاط بگیرم که بدوزه اینجوری میشه؟

درامدش خوبه؟با چقدر سرمایه میتونم مزون راه بندازم

نه دیر نیست.منم بیست سالگی رفتم کلاس .درامدشم خوبه اگه مارت تمیز باشه و مشتری بیاد اگه تمیز باشه همیشه هست و برات مشتری ام میاره نباشه نه تازه مشتریانمان میپرن.سرمایه اجاره ی جا و حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ برای تجهیزات

واقعااااا چ خوب من 20 سالمه گفتم چون هنرستان نرفتم دیر شده رشتم نا مرتبطه من می‌خوام فقط طراحی کنم و ...

اگه خیاطی بلد نباشی نمیتونی کار خیاطتو اصلاح بری ب نظر من حتما باید ی دوره بری .حقیقت اینه که تو ایران طراحی اونقد درآمد نداره