2777
2789
عنوان

حرفای مامانم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 22 پست
رشتت چیه، خب مادره دوست داشته بچش پزشک باشه، زیاد به دل نگیر، اما عزیزم باهاش حرف بزن که ناراحت میشی ...

تغذیه ، خب چیکار کنم منم خیلی تلاش کردم اما با بیماری های روحی زیادی تو سال کنکورم دست و پنجه نرم کردم ، تمرکز نداشتم ، همش فکر میکنه بهونه میارم ، اعصابش از جای دیگه خورده ، واقعا امیدی تو زندگیم ندارم 

تغذیه ، خب چیکار کنم منم خیلی تلاش کردم اما با بیماری های روحی زیادی تو سال کنکورم دست و پنجه نرم کر ...

همین رشته خودت خوبه و الان همه دنبال کارشناس یا متخصص تغذیه هستن برا لاغری و چاقی، ادامه بده رشتت رو انشالله در آینده خودت مطب خودتو داشته باشی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین رشته خودت خوبه و الان همه دنبال کارشناس یا متخصص تغذیه هستن برا لاغری و چاقی، ادامه بده رشتت رو ...

استادای درسای تخصصی میگن باید تا دکتری ادامه بدید و خب وقتی فکر میکنم میبینم سختی هاش از کنکور عادی بیشتره و تازه ممکنه اون جایگاه و درآمد رو نداشته باشه ، کلا خودمم نمیدونم چی میخوام😔

استادای درسای تخصصی میگن باید تا دکتری ادامه بدید و خب وقتی فکر میکنم میبینم سختی هاش از کنکور عادی ...

نگران نباش، از درس خوندن ضرر نمیبینی، دکترا داشته باشی، علاوه بر مطب میتونی استاد دانشگاه هم بشی، اگه تو کارت حرفه ا ی و شناخته بشی، کارت میگیره، الان عصر، عصر رژیم هس، خیلیا دنبال اینن اصولی و از طریق متخصصش چاق با لاغر بشن، به خودت استرس نده و به درست ادامه بده

نگران نباش، از درس خوندن ضرر نمیبینی، دکترا داشته باشی، علاوه بر مطب میتونی استاد دانشگاه هم بشی، اگ ...

من با ترازی که باهاش رفتن پزشکی تعهدی این رشته رو رفتم ولی خب حرف زیاد میشنوم به خاطر کارشناسی بودنش ، حتی بعضی استادا و دانشجو ها ، ولی خب آره آینده اش با ادامه تحصیل تا حدودی اوکیه ، ولی خب میگم که مشکل اینه که مطمئن نیستم این تصوراتم با واقعیت یکی هست یا نه😔🤔

من با ترازی که باهاش رفتن پزشکی تعهدی این رشته رو رفتم ولی خب حرف زیاد میشنوم به خاطر کارشناسی بودنش ...

از استادات راهنمایی بخواه، از دانشجوهای دکترا پرس و جو کن، از کسانی که مطب دارن، اینطوری، خیلی به سوالاتت میرسی