2777
2789
عنوان

خانمایی ک متاهلید مهم تربن ویژگی ک ی مرد باید داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست
ببین با خودت رو راست باش صددرصد قیافش به دلت نشسته؟یا باخودت پنجا پنجاهی؟

ب دل نشستن اگ منظور اینه ک کشش فیزیکی بش داشته باشم رو اره دارم

و اینکه اگ برای دیدنش مشتاق باشم ک اره اشتیاقم دارم

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب دل نشستن اگ منظور اینه ک کشش فیزیکی بش داشته باشم رو اره دارمو اینکه اگ برای دیدنش مشتاق باشم ک ار ...

خب یعنی به دلت نشسته.

پس دیگه پیش خودت نگو بهش از۱۰۰  ۵۰ میدم روخودت کار کن دست بالا بگیرش تو ذهنت بهترین تصورش کن.

ولی بنظر من مهم ترین چیز اخلاف اخلاق اخلاقِ 

غر غرو نباشه

این افراد ادمو پیر میکنن

خیلی جدی بهت میگم ...

تروخدا زودتر از ۶ماه بله نگو

لااقل تا ۶ماه رابطه داشته باشید 

ینی رفت آمد خانوادگی و بعدا هم دوتایی بیرون بیرون مثل دوتا دوست با رعایت حریم 

اگه مسافرت خانوادگی برید عالیه

اینو بدون که آدما عاشق شخصیت هم میشن و شخصیت رو هم نمیشه تو دوماه کامل بفهمی...

تو کتاب خوندم دوماه اول عشق وسواسیه ینی بدون فکر میری جلو کم کم بعد دوماه بدی هاشو میتونی ببینی

رفت آمد داشته باشی شخصیتش ومنشش ممکنه جوری به دلت بشینه که واقعا شیفتش شی و بعد که عاشق شخصیتش بشی برات زیباترین مرد دنیا میشه

ولی بعدااااا خدانیاره بدون آشنایی کامل  بری سر زندگی بعد که شخصیت واقعی نشون بده زیباترین آدمم برات منفور میشه 

بعد حتی زندگی لاکچری هم که داشته باشی ولی زجرمیکشی چون دیگه عاشقش نیستی

خیلی جدی بهت میگم ...تروخدا زودتر از ۶ماه بله نگولااقل تا ۶ماه رابطه داشته باشید ینی رفت آمد خانوادگ ...

چ قشنگ گفتید مرسی

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

آدما باهرچقدر متفاوت باشن مهم ترین چیز انسانیته و درک متقابل 

اگه انسانیت نداشته باشه راحت دروغ میگه راحت میپیچونتت راحت حق وناحق می‌کنه و تورو نادیده میگیره 

اگه درک متقابل نداشته باشه تو کوچک ترین موارد هم اذیت میشی  ینی یه  آدم خودخواهیه

میگه نه حرف منه باید مثلا شب عید بریم خونه مامان من 

یا با زبون بازی رامت می‌کنه و بعد میبینی همیشه حرف اون بوده و تو همیشه کوتاه اومدی و اینو اوایل بخاطر عشق نمیفهمی ولی بعدها حس سرخوردگی بهت دست میده

اره دارم

خوب گلم وقتی دوستش داری نصف راه رو رفتی چه ادماهایی که با همسر زیبا ازدواج کردن اما به علت دوست نداشتن جدا شدن خواهر من شوهرش زیر معمولیه اما واقعا اقاست و خواهرم مث بت میپرستش الانم حدود ۱۸ ساله ازدواج کردن

از نظر من مهم ترین ویژگی که پرسیدی، ادب افراد خانواده مخصوصا مادر و پدرش. 

هم کفو بودن از لحاظ فرهنگی و آداب رسوم. 

شخصیت مستقل پسر از خانواده و به خصوص استقلال مالی. 

به دل نشستن ظاهر پسر.

مورد آخر که خیییلی مهمه👈 اطمینان از سلامت روح و روان و عقل پسر با انجام تست های قوی در مشاوره قبل از ازدواج.