بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی از تاریخ انقضاها چندان روی حساب و کتاب تعیین نمیشن.
وقتی مدت مصرف یک کالایی طولانیمدت باشه معمولا تا وقتی نشانههای فساد درش دیده نشه قابل استفاده است.
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
تو فروشگاهها این چیزایی که تاریخ مصرفش میگذره رو مرجوع میکنن کارخونه پاک میکنه مجددا روش تاریخ مصرف میزنه.. به نظرت نواربهداشتی کپک میزنه که بخان تاریخ مصرف بذارن براش.. خیالت راحت هردو سالمن
مایع و بفرست من استفاده کنم فاسد شده کپک زده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣مایع و آخه تاریخش و چیکار داری
حالا نوار بهداشتی یه چیزی نزاریا یهو دیدی حامله ت کرد🤣🤣🤣نوار بهداشتی و هیچوقت روش و نگاه نکردم استفاده کردم بنظرم اونم مشکلی نداره
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
طرف قرصی رو که تاریخش گذشته استفاده میکنه دیگه مایع ظرفشویی که جای خود داره البته میدونم استفاده از قرصی که تاریخش گذشته کار خوبی نیستا من منظورم کلی بود