2777
2789

سلام 

راستیاتش از یک دختر خانم خوشم میاد حدود دوماهی هست باهم صحبت میکنیم چه حالا حضوری یا چت کردن بعد دیشب بحث روابط عاطفی شد که تا با کسی در رابطه بوده بعدش گارد داشت داخل حرفاش می گفت من اصلا تا حالا بهش فکر نکردم من مسدودم و اینا بعد پرسیدم که تا حالا خواستگار داشتی بعدش گفت که اصلا نمی‌زارم کسی بیاد بعد گفت قبلاً با یک نفر بوده اینگار از نظر اخلاقی مشکل داشته 

نظرتون در مورد این دختر چیه آیا اینا رو واقعی گفته یا می‌خواسته خودشو دست نیافتنی نشون بده امیدوارم منظورم رو بفهمید 

ممنون از اینکه وقت خودتون رو به من دادید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو راست نیست البته خیلیا اینطورین. شاید صمیمی تر بشین رفتارش اوکی بشه.

آره رفتارش عجیبه گاهی وقتا یه جوری برخورد می‌کنه که اینگار اونم دوستم داره گاهی اوقات برعکس رفتار می‌کنه 

دیشب میخواستم بحثش رو بکشم وسط ولی از صحبت هاشون ترسیدم

اقلا تکلیفت مشخص میشه

به خودش نباید بگی

شماره مادرش گیر بیار زنگ بزنین

دیگه اگه دختره خواست میری خونشون خواستگاری

ادای تنگا رو در میاورده

این جمله خیلی زشته ها، اونم در برابر یه اقا گفتنش

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
فعلا در مقابل شما گارد داره ولی دختر صادقی به نظر میاد

اذه دختر خوب و صادقی هست ولی رفتارش واقعا عجیبه مثلاً گاهی اوقات تا ساعت ۳شب با من چت می‌کنه کتاب بهم میده و... ولی گاهی اوقات رفتارش تغییر می‌کنه 

اقلا تکلیفت مشخص میشهبه خودش نباید بگیشماره مادرش گیر بیار زنگ بزنیندیگه اگه دختره خواست میری خونشون ...

خوب وقتی میگه راه نمی‌دم چجوری شماره مادرش رو بگیرم