2777
2789
عنوان

خانوما شما منتظر شوهر بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 67 پست
همه منتظرن یا منتظر بودن هرکی بگه نه دروغ گفتهههههههههه

من نه واقعا منتظر نبودم. تا وقتی که دانشجو بودم کلا قصد ازدواج نداشتم بعدشم سرکار بودم عجله ای نداشتم. مامانم هر بار سرخواستگارا دیوونم میکرد ترجیح میدادم هیشکی نیاد 

خوابگاهی بودم و دانشجو، تازه هم خوابگاهیای متاهلمو قصاوت میکردم و با خودم میگفتم اینا شوهراشون پسرای پیغمبرن میذارن تنها اونم هفته به هفته 

زد و خودم تو یه کوچه بن بست به این موقعیت دچار شدم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شدیداََ منتظر خاستگار بودم ولی قصد شوهر کردن نداشتم😂😂 فقط میخواستم تعداد خاستگارام بره بالا کلا ...

وای دقیقا منم هینطورمممم. همه دخترا اینجورن؟ بعد تازه من کسی که باهام آشنا میشه در حد چارجوبش هست آشنایی و میفهمم آدم خوبیه ولی دوست ندارم همسرم بشه. فازم چیه

من از بچگی که پرنسس های دیزنی رو میدیدم منتظر بودم، ولی اینکه در خونه بزنند سنتی نه دوست داشتم خودم انتخابش کنم و همینم شد. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

میدونی چی این نظر شما رو به چالش میکشه؟ نوع جهان بینی آقایون و شکل آفرینش اونها. عشق و آرامش شما خان ...

بله شکل افرینش زن و مرد متفاوت هست

برای همین میگن مکمل هم هستن

خب برای زن هم احساس امنیت و تکیه گاه بودن مرد از هر لحاظ و محبتش خیلییی اهمیت داره وقتی مردی این موارد رو رعایت بکنه زن هم به خواسته هاش احترام میگذاره 

مرد باید بتونه همه روابط رو کنترل و مدیریت کنه

همممه چیز برای ارامش هست توی زندگی مشترک

منتظر بودم چون ن درس میخوندم‌نه شاغل بودم نه هیچ چیز دیگه تازه کلی هم محدود بودم

وای خوش به حالت اومد برات من چه خاکی بریزم سرم😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌