2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابای من شغلش آزاده دیروز رفتم چک هاشو خوابوندم بع حساب ماهی ۱۶۰ ملیون اجاره میگیره از مغازه هاش ما ...

ماشالله باباتون جزو خیلی پولداران والا ما هیچی نداریم😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

🤦‍♀️😂 نه من معلم نیستم عزیزمببین یه سری معلما آبروی بقبه رو بردن دختر دوستمو تو پیش دبستانی خیلی ا ...

خدای من چقدر عوضی بوده

اما خب پیش دبیتانی ها اکثرا شخصی هستن دولتی نیستن که مربی ها هم معلم رسمی نیستن 

درسته بعضی معلم های رسمی هم کم کاری می کنن اما خب حرف بدی هست که بیان بگن همه ی معلما مفت خور هستن 

خدای من چقدر عوضی بودهاما خب پیش دبیتانی ها اکثرا شخصی هستن دولتی نیستن که مربی ها هم معلم رسمی نیست ...

قبول دارم همه رو نمیشه با یه چوب روند 

شما هم به خودت نگیر اونا دارن معلمای بدو میگن دیگه 😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

خداروشکر ک راضی هستید اما خیلیا اطرافم هستن ک ی چوب خشک هم نصیبشون نشد از این دولت چون شغل معمولی از ...

زمونه بدی شده یکی داره هزار نفر ندارن 

آدم میترسه عکس رو به اشتراک بزاره

تازه دولت رو هم ول کنی میگه افزایش حقوق کارمندان کل دردشون اینه شغل آزاد شهروند حساب نمیشه

افزایش حقوق که اصلا مبلغی نمیشه با این تورم منفی هم میشه 

ولی کار دولتی خوبیش اینه که نظم مالی داره، ریسک نداره

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
افزایش حقوق که اصلا مبلغی نمیشه با این تورم منفی هم میشه ولی کار دولتی خوبیش اینه که نظم مالی داره، ...

بله کا. دولتی خوبه اتفاقا تورم باعث میشه خرید کم بشه بازار رکود کنه و این دقیقا ضربه به بازاری هاست والبته حساب کنید چند درصد این مردم بازاری هستن باید دولت به فکر اونها هم باشه البته اون بازاری منظورمه که حلال و حروم میدونه وگرنه دیگه خیلی‌ها یاد گرفتن یه تومن و ده تومن حساب میکنن

بفرما جلو ته صف مال خودمه
تازه دولت رو هم ول کنی میگه افزایش حقوق کارمندان کل دردشون اینه شغل آزاد شهروند حساب نمیشه

به ما که افزایش نزدن به اونایی هم که زدن ۲۰درصد

من خودم ۴سال پیش کفش خریدم چون واقعا پولم نمی رسه 

بله کا. دولتی خوبه اتفاقا تورم باعث میشه خرید کم بشه بازار رکود کنه و این دقیقا ضربه به بازاری هاست ...

متاسفانه الان بیشتر اقشار جامعه آسیب می‌بینند 

کارمند حقوقش کفاف نمیده و بازاری دغدغه فروش کالاش رو داره 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌