2777
2789
عنوان

بدخواهام با هم دوست شدن

61 بازدید | 8 پست

من تو خوابگاهمون با سه نفر مشکل دارم. البته بهتره بگم اونا با من بدن و چون اونا مشکل دارن، منم دیگه خوشم نمیاد ازشون« هم اتاقی نیستیم»

این سه نفر قبلا دوتاشون با هم دوست بودن، اما اونیکی با اینا اصلا آشنا نبود. خلاصه طی اتفاقی من با این نفر سومی یه بار دعوام شد چون زده بود ظرف منو شکونده بود و عذر خواهی هم نمی‌کرد ازم.

دو سه روز بعد خبر به گوشم رسید اون دو نفر رفتن پیش این سومی و باهم رفیق شدن. الان از کنارشون که رد میشم سه نفری نیش و کنایه و خنده راه میندازن 😐😂 من با این سه تا دیوونه و خل و چل چیکار کنم؟  کی بود می‌گفت دانشگاه برای بزرگسالان هاست. اینجا از مهد کودک بدتره. اون نفر سومی هم آویزون این دوتا شده تا کم نیاره. 

دارم از موندن تو خوابگاه پشیمون میشم به خدا 

این کاربری دست چندین نفر است.

همین که هم اتاقی نیستین بهشون اهمیت نده 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوابگاه همینه از فرهنگ های مختلف داخلش هسشما هم بزرگ شو. حالا ی ظرف شکست ک شکست. دیگ دعوا کردن نداره

وقتی قضیه اش رو میدونی قضاوت نکن! 

من ظرف هامو برده بودم برای شستن. این دختره قبل من بود، بعد اینکه شست من ظرف هامو گذاشتم تا بشورم. یهو اون وسط یه دوستم صدا زد. من از آشپزخونه یه سرک کردم و جوابشو دادم که یهو همون لحظه صدای شکستن اومد. 

موقع برداشتن ظروف خودش، دوتا لیوانم رو روی زمین انداخته بود و شکسته بود . اصلا مشکوک نیست؟ ظروف من و اون خیلییی فاصله داشت. خیلییی؛

حالا اینو ولش...وقتی با ناراحتی گفتم چی شده.

شونه بالا انداخت و گقت: دستم خورد خوردن زمین. 

بعد سبد را برداشت که بره جلوش رو گرفتم و گفتم: چرا اینقدر پرویی؟ حداقل معذرت خواهی نمیکنی، جمعش کن گند کاریتو

و دعوامون شروع شد. 

بعد که مسئول اومد، طرف رو سرزنش کرد اونم لباشو غنچه میکرد و می‌گفت ظرف خودشه به من چه 

همین که هم اتاقی نیستین بهشون اهمیت نده

آره از این نظر شانس آوردم ولی وقتایی که بیرون اتاق کار دارم زهرمارم میشه. تازه یه باز از یکی از دخترا شنیدم که پشتم نشستن حرف زدن اما انگار هیچکس بهشون توجه نکرده و ضایع شدن::

وقتی قضیه اش رو میدونی قضاوت نکن! من ظرف هامو برده بودم برای شستن. این دختره قبل من بود، بعد اینکه ش ...

اولا ک ماها از ۴ تا خطی ک تو تاپیک مینویسی نظر میدیم

پس قضاوت نیس

دوما نگفتم اون مقصر نیس. وظیفش بوده معذرت خواهی کنه گفتم تبدیل ب دعواش نمیکردی

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
اولا ک ماها از ۴ تا خطی ک تو تاپیک مینویسی نظر میدیمپس قضاوت نیسدوما نگفتم اون مقصر نیس. وظیفش بوده ...

منظورم از قضاوت اینکه حتما یه موضوعی هست که دعوا شده.

مشکل من دو تا ظرف نبود. مشکل اینکه نه تنها معذرت نخواست بلکه شکسته هارو داشت ول میکرد همینطوری می‌رفت اتاق خودش با اینکه خودش شکسته بود. منم آدمی نیستم که بزارم اینجوری حقممو بخورن.

لامصب بهش میگم تو شکستی حداقلش جمعش کن. میگه وا خب ظرف خودته حالا شکسته به من چه؟

میگم مگه تو دستت نخورد شکستن؟ پوزخند میزنه و میگه: آره...ولی این به معنای اینکه منم باید جمعش کنم ؟