2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا انقدرخواستگاردارن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 66 پست

نمیدونم دقیقا دلیلش چی میتونه باشه ولی مطمینم بزرگترین دلیل ازدواج نکردن پسرا موضوع مادی هستش،بیایید قبول کنیم دخترای امروزی به خدی انتظارات بالای دارن و از هگین اول زندگی میخوان همه چیز کامل و لاکچری و گرون باشه که پسرا از این قضیه میترسن من این حرفو از چندین پسر فامیل خودم شنیدم و عینش هم همین الان واسه برادر شوهرم پیش اومده

ب برخورد،رابطه اجتماعیت چطور باشه ،ب خانواده،ب آداب معاشرت،وگرنه خوشکلی ک ملاک نیست

من رابطه اجتماعیم خوبه

اکثراازم تعریف میکنن میگن عاقلی واین

حالا خانواده رو بحثش جداست...یسری فوت واینا اتفاق افتاده‌.

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان دیگ کمتر پسری سنتی ازدواج میکنه و میره خاستگاریاول ترجیح میدن خودشون با یکی آشنا شن تا ب خانواد ...

دقیقا

اما همینم خیلی کم پیش اومده برااام

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛
سنت ک کمه هیکل تون چطوره؟درشتی؟

نه معمولی اتفاقا دخترونه وظریف

من خواستگار داشتم ولی وقتی رفتم یر کار هزار برابر شدن انگار باعث شد بیشتز دیده بشم البته موقعیت خودم ...

خوشبخت باشی😍

منم امیدوارم بتونم برم سریه کار..

شغل ما اکثرا توی فضای بسته میشه

الان دخترای مستقل و هنرمند خواهان دارن.ینی طرف درس میخونه اما شغل داره یه هنر یا بیزینسی داره خودش ...

اره خواهر منم اینطوره ۱۹سالشه هم کلاس ریاضی خصوصی داره هم بافت مو انجام میده تعلیم رانندگی هم واسه کسایی که تو اطرافمون هستن خواستگار هم زیاد داره اما میگه دیگه دستم تو جیب خودمه شوهر نمیکنم

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

عزیزم صیر کن حالا چرا انقدر عجله دارین شماها . به خدا زندگی متاهلی همش عشق و فدات شم نیستا اااا. بذا ...

نمیدونم عزیزم 🥲حس میکنم حمایت عاطفی شدید نیازدارمم

من دوران مجردیم خواستکار زیاد داشتم ولی از اونجایی که سنم بیشتر میزنه همشون بالای ۳۰ و ۳۲ بود اکثرا ...

بنظرم خوبه ولیاااا🫠😍

موندی رودستمون 😐دیگه هیشکی نمیادبگیرتت 😂😂خمره ترشی آماده میکنم برات غصه نخور 😕

😂😂جااااافتادم قسنگگگ

ای وایییی😂

خوشبخت باشی😍منم امیدوارم بتونم برم سریه کار..شغل ما اکثرا توی فضای بسته میشه

مرسی عزیزم الهی که بهترینل برات اتفاق بیوفته 

شغل منم فقط سروکارم با خانومه ولی خب اونا معرفی میکردن

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
من رابطه اجتماعیم خوبهاکثراازم تعریف میکنن میگن عاقلی واینحالا خانواده رو بحثش جداست...یسری فوت واین ...

عزیزم خب خیلی چیزا ملاک هست،طرف قیافش معمولیه ولی از خانواده خوبی آن حداقل ارزش اعتبار دارن بیشتر ترجیح میدن ب دختر خوشگل ازی خانواده درب داغون.یا شایدم اون دخترا ک میگین خیلی خاستگار داره خاستگاراشون چیزای ب درد نخوری نباشن،ک ب خودشون اجازه ندن ک مثلا خاستگاری شما بیان

نمیدونم دقیقا دلیلش چی میتونه باشه ولی مطمینم بزرگترین دلیل ازدواج نکردن پسرا موضوع مادی هستش،بیایید ...

دقیقا همینجوریه

اکثرا میگن خونه وماشین وشغل داشته باشه وتحصیلاتشم ادامه بده

درکنلرش قدش بلند باشه و اخلاق خوب وچهرش اوکی باشه

متاسفانه منن یه همچین آدمی میخوام

اما میگم توی مادیات... لاقل خونه نداشته باشه یا ماشین مهم نیست

سرکاررو حتما بره ولی🙂