2777
2789
اجی همه چیزگرونه اینستامیری میبینی بهترچیزاروگرفتن میخای ی چیزی بخری میبینی چندوقت دیگ پول قسط میادب ...

خیلی چیزها رو میشه از ماههای قبل بهش فکر کرد و تهیه کرد و کنار گذاشت. لازم نیست آجیل گرون قیمت باشه، همون دم دستی ها که گفتم. مادرم از تابستون به فکر شب یلداست. هسته زردآلو و گندم برشته و آجیل های این طوری و خونگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هندونه انار آجیل پشمک پفیلا خشکبار  و.... هرچی تو خونه باشه که بشه خورد 😍😍😍مهم اینه خوش بگذره

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

ساده برگزار کن بخدا من تا الان یکبار لباس یلدا نگرفتم

منم لباس نمیگیرم.امسال فک کنم سومین سالیه میخوام سفره بندازم.حوصلم نمیکشه.خیلی وقتا حتی هفت سینم نمیندازم

مشکل شب یلدا و شب عید نیست اتفاقا دور همی مثلا چنتا خانواده باشن هرکسی ی قسمتشو عهده دار شه با غدای ...

بله . منم همینو میگم که انقدر بیان نشه. چون وقتی یکی میگه من فلان کار رو میکنم بقیه سعی میکنن عقب نمونن و... و این میشه چشم و هم چشمی 

وگرنه به قول شما فقط دورهمی ساده خیلیم عالیه 

همشون یه طرف دخترت یطرف😍😂

بخداااا،، چون هدیه‌هم میخرم براش نمیدونه بخوره یابازکنه،، همسرمم الکی لباس پوشیدنو شستن دستشو کندانجام میده، نفس حرص میخوره میگه این بابای منو ازکجا پیداکردی😅💔

ازدیروز گفتم ببخش مامان پول نداشتم برات هدیه بگیرم،، گیرداده باباش تقصیرتوعه همش واسه آبجیه کجوکولت خرج میکنی😅 خبرنداره خریدم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
بعضیا ندارن چیزی بخرن قلبشون دردمیگیره ازبی پولی کاش سفره همه پربرکت باشه

اصل یلدا ب دور هم بودنه

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
منم لباس نمیگیرم.امسال فک کنم سومین سالیه میخوام سفره بندازم.حوصلم نمیکشه.خیلی وقتا حتی هفت سینم نمی ...

امل من تحت هر شرایط باید هفت سینمو بچینم عشق میکنم

اما دنبال قر و فر الکی نیستم

هر چی باشه یک شب شب یلداست خوش هم میگذره اما قرار نیست به خاطر یک شب بریم کل بازارو بیازیم خونهبه اص ...

واقعا،یه عده با تجملات اسم این عیدا جشنا رو خراب کردن

وگرنه زیبایی این مراسمات به همون سادگیشونه

یلدا از قدیم بوده ،مال امروز ودیروز نیست که

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏