2777
2789
اشکال نداره تو ظرف آب بزار یا سشوار بگیر

میخوام ببرم جایی بنظرت را قالب ببرم همونجا در بیارم یا کلا از قالب در بیارم ببرم یه ده دیقه ای فاصله هست تا خونشون

لطفا برا حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید  

دومی را من پارسال درست کردم خیلی حوشمزه سد همه هم دوست داشتن چیزی ازش باقی نموند

تو چ قالبی ریختی

من این قالبو دارم بد میشه؟

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دستورش و میگی ؟

بله عزیزم 

آموزش #اسلایس_یخچالی 😍😋

اسلایس یخچالی یا شیرینی تر یخچالی بینهایت خوشمزه 😋 که هم میتونید به عنوان شیرینی توی مهمونیا سرو کنید🍰 هم میتونید به عنوان دسر بعد از غذا سرو کنید🍰

برای تهیه کرم 🥣

🌀آرد سفید قنادی ۱/۳ لیوان(۴۰ گرم)

🌀شیر دو لیوان

🌀شکر ۱/۲ لیوان(۱۰۰ گرم)

🌀کره ۱۵ گرم

🌀وانیل ۱/۲ ق چ (میشه گلاب هم ریخت) 

🧇بيسکوئيت پتی بور ساده یا شکلاتی(برای این مقدار مواد سه بسته کامل مصرف کردم) 

🍌ژله موزی یک بسته( که با یک و نیم لیوان آب حل میشه)

🍌موز به مقدار لازم

قالب ۱۸ × ۱۸ بود

که ۵ لایه بيسکوئيت شد.

🌈برای تهیه کرم همه ی مواد کرم را داخل قابلمه با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مدام با همزن هم بزنید.بعد از حدود ۱۰ دقیقه که به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید و اجازه بدین از داغی اولیه بیفته ولی هنوز گرم باشه.(دقت کنید کرم شل نباشه که بيسکوئيت ها خمیری میشن یا برعکس باشه بيسکوئيت ها خشک می‌مونن )

🌈بعد هم طبق فیلم داخل ظرف مورد نظر کیسه ی نایلونی بکشید و یک لایه بيسکوئيت بچینید و بک لایه از کرم گرم و به همین ترتیب ادامه بدین تا موادتون تموم بشه.

لایه ی آخر باید کرم باشه.

🌈حالا موز های حلقه شده رو روی لایه آخر بچینید و  کیسه نایلونی رو بکشید روی موزها و برای یک ساعت داخل یخچال قرار بدین. 

🌈توی این فاصله ژله ی موزی رو با یک لیوان آب‌جوش حل کنید و بنماری کنید تا ذراتش حل بشه بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید و اجازه بدین تا ژله نيم بند بشه.

ادامه مطلب👇

ادامه آموزش اسلایس یخچالی👇

🌈 از ژله ی نيم بند شده روی موزها بریزید و سطحشو صاف کنید و برای ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار بدین .

🌈بعد از این مدت به سایز دلخواهتون برش بزنید. میتونید داخل کپسول های کاغذی قرار بدین و سرو کنید.

🌈از هر نوع کرم دلخواهتون میتونید استفاده کنید مثل انواع پودینگ و کاسترو....

با تشکر از همکار محترممون نسیم بانو🌹

👩🏻‍🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻‍🍳

🍰 @dehkade_cake_home 🍰

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
من‌خیلی عکس و کلیپ برای ایده یلدا دیدم. ولی چون مهمون هستیم‌همش کنسله😅

ماهم مهمونیم میخوام درست کنم ببرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرم فرستادمش مغازهیادش رفته چی میخواسته بخره😂

بگو شیرم بخر 😃

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
لوازم قنادیا بایدداشته باشن

شهر ما نداره لوازم قنادی 

قنادی هست اونم نمی‌فروشند

باید رفتیم استان بخرم

والا یبار خریدم مواد دیگه رو نداشتم درست کنم دسر خراب شد انداختم رف بعد اون هزار جور دسر یاد گرفتم و موادش جور شد ولی نشاسته نبود😅😅😅

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اینم چهارمی

چهارمی خوشمزه تر و راحت تره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

از این قالب های قلبی بگیرچهارمی رو تو اون بریز

الان وقت نیس میخوام درست کنم

برم بازار کادو روز مادربرای مادرشوهرم بخرم امشب بهش بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله عزیزم آموزش #اسلایس_یخچالی 😍😋اسلایس یخچالی یا شیرینی تر یخچالی بینهایت خوشمزه 😋 که هم میتونید ...

نشاسته نزدی؟؟؟

آرد گندم میشه زد ؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم نشاسته ذرت ندارمچنتا مغازه هم پرسیدم ندارن

من چون بچه کوچیک دارم براش فرنی درست میکنم دارم😅

زیاده بفرما

1
5
10
15
20
25
30
35
40