2777
2789
اگه سوپرمارکت نزدیک خونتون برو بخر

شوهرمو فرستادم

سرکوچمون هم لبنیات هم سوپرمارکت

ولی فک نکنم باز باشن

میخوام برم بیرون بازارم کاردارم 

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من‌خیلی عکس و کلیپ برای ایده یلدا دیدم. ولی چون مهمون هستیم‌همش کنسله😅

منم نشاسته ذرت ندارمچنتا مغازه هم پرسیدم ندارن

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دومی درست کردم 😉

محشره خیلی خوشمزه 😋❤

البته برامن اسلایس هست 

فوق العاده 👌

دخترم گفت مامان برامن همیشه از اینا درست کن😘

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
نظرخودمم همینه

ژله چندساله همه درست می‌کنند دومی جدید و بروزه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من بودم دومیخیلی دوس دارم درست کنم هم نشاسته ذرت ندارم هم امشب خونه نیستیم

اسلایس درست کن نشاسته نمیخواد فقط آرد قنادی ، شیر ، وانیل و کره هست ،با میوه دلخواه و پودر ژله اش با بیسکویت پتی بور 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊