2777
2789

؟

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

۴۵ دقیقه با لباس میشه یه کله میره تو گوشی

خب بعدش محبت می‌کنه یانه 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی شما خودت در محبت به همسرت پیشقدم شو 

اروم اروم یادش بده 

و بدون دعوا و ناراحتی یواش یواش وقتی اوضاع مناسب بود ازش محبت و نحوه ابرازش رو بخواه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

آره اول بغل میکنه بعد میشینه یکم خستگی در میکنه رو پام دراز میکشه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آره اول بغل میکنه بعد میشینه یکم خستگی در میکنه رو پام دراز میکشه

شما اول میری سمتش برای بغل یا اون میاد؟

وقتی میاد همیشه اول بغل میکنه با ی بوس بعد مستقیم اشپزخونه ک ببینه ناهار چی درس کردم 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

شوهرمن ازسرکارمیاداول میادمنوبغل وبوس می کنه اگه وقت غذاباشه کمکم می کنه شاموببارم وگرنه خسته میره درازمی کشه گیرمی ده بایدبیای درازبکشی پیشم توهم کلامی هم خیلی ابرازعلاقه می کنه صبحاهم که میخوادبره سرکارقبلش کلی بوسم می کنه انقدکه من دادم درمیاد 

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

بعضی از آقایون بلد نیستن محبتشونو نشون بدن

وقتی از در اومد داخل، شما خودت برو سمتش بغلش کن،بوسش کن 

بهش محبت کن 

بعد یه مدت عادت می‌کنه خودش پیش قدم میشه

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه