2777
2789
عنوان

این لباس خوبه واسه امشب ⁉️ تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 61 پست
😅 بنظرتون چرا نمیگم به خونوادم؟ چون اونا باعث این تو سری خور بودن من شدن جلوی شوهرم کتکم زدن مثلا ش ...

آخی عزیزم گیر چه آدمهایی افتادی . فقط باید مثله خودشون گرگ باشی. همون فعلا باید از دست پدرو مادرت خلاص شی . یه ذره با شوهرت حرف بزن آرومش کن با آرامش جلو برو . اینجوری که میگی مشکی هم بپوشی برات شر میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شومیز مشکی شلوار سفید و با شال سفید داری؟سرتا پا مشکی با شال قرمز ترکیب خوبیه ولی شما تازه عروسین

دارم شلوار سفید اما بیرونیع راحت نیستم باهاش 

همون شومیز سفید می‌پوشم 

آره خودم انتخابش کردم چون فکر میکردم شبیه خونوادم نیست ولی عین‌شونه ، کارشون له کردن ادماست نمی‌دونم ...

من باور دارم دلی که شکست خدا همین جوری رهاش نمی کنه مطمئن باش جوابشو میده

فقط صبر داشته باش 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

عزیزم سلام کاش بری سر کار و بتونی از کل خانواده ات و شوهر و همه بکشی کنار کاش از قانون جذب روابط خوب استفاده کنی،طبق قانون جذب هر جور خانواده ات باهات رفتار کنن همسرت هم باهات رفتار میکنه

من باور دارم دلی که شکست خدا همین جوری رهاش نمی کنه مطمئن باش جوابشو میده فقط صبر داشته باش

من نفرینش نمیکنم چون می‌دونم ضرر مالی کنه ضرر جانی کنه باز دردش واسه منه ولی همیشه میگم خدایا حسرت بمونه به دلش حسرت چیزایی که بخاطرشون منو خورده کرده بمونه به دلش

شاید احساس ندارع ولی وجدان رو حتما داره می‌خوام به یه نقطه ای برسه وجدانش رهاش نکنه از وجدان درد آروزی نبودن کنه 

جوری که من از درد قلب و غرور خورد شدم هرروز میگم‌خدایا جونمو بگیر آروم شم

عزیزم سلام کاش بری سر کار و بتونی از کل خانواده ات و شوهر و همه بکشی کنار کاش از قانون جذب روابط خوب ...

سلام ، سنم کمه ۱۷ سالمه نمیتونم فعلا برم سرکار بعد عروسی میرم 

باور کن اگه خودمون تنها بودیم یا مصلا خونه خودمون بودیم فوقش من قهر میکردم باهاش حرفم نمیزدم ولی جلو ...

راجعل به این زندگی قشنگ فک کن و تصمیم بگیر اینکه امشب چه رنگی بپوشی اصلا مهم نیست کسی که آدم نباشه اصلا متوجه رنگ نمیشه .با خانوادت درمیون بزار خودتو بدبخت نکن

راجعل به این زندگی قشنگ فک کن و تصمیم بگیر اینکه امشب چه رنگی بپوشی اصلا مهم نیست کسی که آدم نباشه ا ...

نمیتونم ، من حتی اگه بخوام ازش جدا هم بشم ترجیه میدم وقتی باشه که بتونم مستقل زندگی کنم اگه الان جدا هم بشم باز باید بمونم خونه پدرم 

نمیتونم دیگه 

من برای رهایی از این قفس ازدواج کردم 

نمیتونم باز برگردم ..

من نفرینش نمیکنم چون می‌دونم ضرر مالی کنه ضرر جانی کنه باز دردش واسه منه ولی همیشه میگم خدایا حسرت ب ...

اولا خدا نکنه 

دوست عزیز من نمیدونم رفتار خودت چطوریه  مثلاتو همین تاپیک قبلی مطمئنم  نیتت خوب بوده ولی خب یه بار دو بار زنگ زدی کافیه اگه گوشیشو ببینه می‌فهمه جوابتو میده اگرم نخواد تو هزاریم زندگی بزنی فایده نداره 

یه چیزه دیگه اینکه دلت برا هیچ کس جز خودت تو زندگیت نسوزه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اولا خدا نکنه دوست عزیز من نمیدونم رفتار خودت چطوریه مثلاتو همین تاپیک قبلی مطمئنم نیتت خوب بوده و ...

آره من خودمم میدونم هرچی میکشم از خودمه ، چوب دل خودمو‌میخورم

دیگه کاریش ندارم ، انقد براش خوب بودم بخدا بخوام یه صفحه پیام هامون بفرستم متوجه میشید اگه ی روز بهش نمی‌گفتم دوست دارم قلبمی دردت بجونم دردت بقلبم اگه قربون صدقش نمی‌رفتم یکم دیر بوسش میکردم فکر و خیال دیوونش میکرد می‌گفت بی توجهی ، ولی بخدا دیگه هیچ وقت هیچ وقت دلم باهاش صاف نمیشه داغ آدمی که بودم رو روی دلش میزارم