2777
2789
عنوان

این لباس خوبه واسه امشب ⁉️ تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 61 پست

بنظرم خوبه 

زیاد جالب نیست سرتا پا قرمز باشه 

صندلتو  میتونی قرمز بپوشی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم

کو

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تازه عروس اخه چند ساعت به مراسم یادش میوفته چی باید بپوشه؟

از لباس نصف مشمی قرمزت خوشم نیومد 

شومیز مشکی هم خیلی تیره میشه تیپت 

کاش زودتر نظر سنجی میکردی که حداقل خرید بتونی بری

کاربری دست 98348نفره

تازه عروس اخه چند ساعت به مراسم یادش میوفته چی باید بپوشه؟از لباس نصف مشمی قرمزت خوشم نیومد شومیز مش ...

نه آخه برام مهم نیست که بخوام برم چیزی بخرم ..  

من حاضرم امشب بمیرم ولی یلدا نداشته باشم مجبورم 

یه شومیز سفید هم دارم نمی‌خوام زیاد.رنگ روشن بپوشم بدم میاد سر تا پا سفید با قرمز 

ندارم عزیزم صندل قرمزاین شومیز خوبه؟ نصفش قرمزه نصفش مشکی

آره خوبه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
نه آخه برام مهم نیست که بخوام برم چیزی بخرم .. من حاضرم امشب بمیرم ولی یلدا نداشته باشم مجبورم یه ش ...

آخه چرا ؟؟

تازه عروس مشکی نمیپوشع اگه نظر ما برات مهمه اگه میخوایی کار خودتو بکنی برا چی تاپیک زدی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اخه چته چی شده

با شوهرم قهرم 

خوردم کرد قلبمو شکوند شخصیتمو له کرد پریشب الکی الکی جلوی برادرش کتکم زد سر هیچی 

الآنم نمی‌خوام کسی بفهمه این اتفاق افتادع 

نمیخوامم خودمو خوشحال نشون بدم چون خوشحال نیستم که امشب یلدا کنارشم پارسال آرزوم بود ولی امسال پشیمونم بخاطر آرزویی که داشتم ، 

حالا نمی‌دونم چی بپوشم شومیز خیلی زیاد دارم شال و شلوار همه رنگ همه مدل نمی‌خوام زیاد رنگ روشن باشه نمیخوامم همش قرمز باشه 

آخه چرا ؟؟تازه عروس مشکی نمیپوشع اگه نظر ما برات مهمه اگه میخوایی کار خودتو بکنی برا چی تاپیک زدی

ست مشکی و قرمز خوب نیست ینی؟ 

پس شال قرمز رو با شومیز چه رنگی ست کنم؟ 

تصمیم نگرفتم دارم میپرسم ، 

ست مشکی و قرمز خوب نیست ینی؟ پس شال قرمز رو با شومیز چه رنگی ست کنم؟ تصمیم نگرفتم دارم میپرسم ،

همون شومیز سفید رو بپوش شلوارت مشکی  با شال قرمز 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
غلط کرده زده . زدن چیزی نیست که پنهان کنی .همون مشکی بپوش با روسری قرمز

میگه نمی‌خوام خانواده بفهمه این جوری که بدتر