نگین چقدر تاپیک میزنی بخدا ذهنم درگیره میدونم خوشبختی نمیاره باباش گفت 14 تا خانوادمم دیگ هیچ نگفتن حتی گفتن دخترمون راضی نیست ما راضیم دیگه گفتم کمه ما با هم دوست بودیم خانواده داماد مخالفه دیگه راضی شدن یک ماه دیگه نامزدیمه نامزدم فت یه شمش 100 گرمی میزنم اونم باز کمه خودشم راضی نیست نمیدونم چیکار کنم میترسم به خاطر یه مهریه بهم بخوره چون عاشقشم خانه هم نداره که بزنه اسمم گفت من هرچی درمیارم میزنم اسمت ولی نداره که اگه بهم بزنم احساس میکنم خودم نمیبخشم پشیمون میشم
عزیزم مهریه من 14 شاخه گل رز سفیده. نخبه بودم خودم شاغل وضغ مالیم خوب عروسی هم نخواستم 10 شاله ازدواج کردم. تنها چیزی که خواستم تو عقدنامه نوشتن این بود باد ازدواج هر چی خریدیم نصفش به نام مت بخوره چون منم کار میکنم. حق طلاقم گرفتم. در اصل مهریه ای ندارم اما خیلی خوشبختم الان خدارو شکر همه چیز داریم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مفهوم مهریه رو بلد نیستیم ما، مگه هرکس مهریش بالاست نمیشه طلاقش داد مورد داشتیم طرف سال تولدش مهرش بود وقتی میخواست جدا بشه هزار تومان نگرفت فقط گفت مهرم حلال جونم آزاد . در ضمن من خودم همون اول زندگیم مهریومو به همسرم حلال کردم نمیخواستم مدیون من باشه
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه: شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون فقط خواستم شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
آره زرنگ شدن...مال من سال ۸۲ (۴۱۴) تا سکه تمام بهار
شوهرم به اسرار خانوادش تمام مالو اموالشو زد به نام اونا....حالا میگن تو بیا تمام مهریتو ببخش ..شوهرم میگه تو بیا مهریتو ببخش منم مالو اموالوبرگردونم به نام خودم....منم موندم چیکار کنم....برای آینده خیلی مهمه......