سلام بچه ها شبا قبل خواب روغن زیتون بخورم برای لاغری شکم خوبه ؟ یا کل بدن لاغر میشه من میخوام فقط شکمم رو آب کنم خیلی نسبت به هیکلم بزرگه اصلا نمیتونم لباسای دلخواهم رو بپوشم خودم نه چاقم نه لاغرم و نمیخوام لاغر بشم فقط میخوام شکمم کوچیک بشه کسی میدونه باید چیکار کنم
این کاربری مشترکه بین من و نوه های مامان بزرگم و دوستان و آشنایان و اهالی محله😏🥰
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دوم اینکه هیچ چیزی قدرت لاغر کننده معجزه وار نداره.
فقط رژیم و ورزش.
متأسفانه چربی های شکمی خیلی هم سمج و مقاوم هستن و آخرین قسمتی از چربی هاست که وارد مرحله سوخت میشه.
میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشتهاند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامدهای و دعوت شدهای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمیکنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو میشود.حسین الهی قمشهای