اوایل بارداری رفتم آزمایش دادم گفتن باید دوباره تکرارکنم آزمایش بتا دکتر گفت یکشنبه بیا ببینم آزمایش تو که جنین چقدر رشت کرده حالا من چی خوبه بخورم غذا یا حالا هری که روشتش خوب بشه شماره بتا بره بالا ،،،راستی قبل جنین چند هفته تشکیل میشت
مبارک باشه عزیزم. خودتو تقویت کن معجون با شیر و مغز و خرما درست کن بخور... منابع غذایی پروتئینی زیاد بخور و اصلا استرس نداشته باش خواب کافی داشته باش حدودا 8ساعت در شب بخواب.... خودتو عصبی نکن....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هشت هفته قلب جنین تشکیل میشه ،مبارک باشه عزیزم ،استرس نداشته باش و مویز و مغزیجات بخور ،شیر وخرما بخور ،به جای چایی سه شیره با آبجوش بخور ،میوه بخور ،اصلا عصبی نشو و خواب کافی داشته باش ،ان شاالله به خواست خدا همه چی برات خوب پیش بره
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)