2777
2789
عنوان

اشپرا بیان فسنجون

141 بازدید | 20 پست

برای ۸ نفر میخوام فسنجون درست کنگ 

به ارای هر نفر چقدر گردو؟گردو هارو چه اندازه خرد کنم؟درشت تر باشه بهتره یا پودر تر باشه؟رب انار ترش چند قاشق بریزم؟کلن دستور پختش رو لطف کنید برام بگید

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اول پخت ی سیب و هویج توش ریز رنده کن

یعنی چی؟از کی دقیق؟من تا حالا درست نکردم برام بگید 😂

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...

بعدشم یه پیاز متوسط بریز چرخ گوشت تا با بقیمونده گردوها بیاد بیرون 

پیازچرخ شده رو بزار سرخ بشه و بعد گردو رو باهاش تفت بده و اب سرد بریز دوسه ساعت بپزه بعد گوشت قلقلی و رب انار 


بهتره تو زودپزبپزی تا تیره بشه

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

ولی ی کیلو هم زیاده برا ۸نفر

حالا نیم کیلو 

 گردو کم باشه شل و روشن میشه فسنجون

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

دستورپخت هرکسی متفاوت، مادرشوهرخواهرمن برای گیلان هستن، اصلا پیاز نمیزنن وبا رب انار به شدت ترش درست میکنن

پیازداغ درست کن، گردوها یک تفت کم بده زد میسوزه ، یکم اندازه یک ق مرباخوری رب گوجه بزن، آب بریز بگذار بجوش، یکساعت بعد رب انار اضافه کن

گوشت یامرغ هرچی میخوای لضافه کن، و به حالتی که قل میزد ومیپرید بیرون خاموش کن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

نیم کیلو گردو رو دو یا سه بار چرخ کن پیاز رنده شده رو سرخ کن کمی که سبک شد گردو رو اضافه کن و آب و یخ بریز تا حسابی روغن بندازه بعد که کمی پخت رب انار و مرغ یا گوشت قلقلی  که جدا سرخ کردی رو اضافه کن بقیه هم طبق ذائقه ترش یا شیرین میخوری 

میتونی توش الوبخارا هم بریزی 

یه ساعت مونده به اماده شدن مزه شو بچش رب انار و کمی شکر اگه نیاز داشت بریز 

فسنجون ملس از همه خوشمزه تره

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز