2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت دوقلو باشن یکیشو برمیدارم برا خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب جواب بده بگو مگه پیتزاست دو تا بخر یکی ببر 

جواب ندی هم حرص میخوری هم اون روش میره بالا

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
بیشترشون میگن .منم بچه ام دختر میشد میگفت ما دختر نمی‌خواستیم دفعه آخ گفتم مگه میخواستم بدم به شما ...

بنظرت دوباره اینجوری بگه بهش چی بگم

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد
چرا مادرشوهرت باید بدونه توی اقدامی؟

میگم کسی نمیدونه .

دیشب از توی اخبار زوج چند قلو دار دید و این حرفو زد.

البته شوهرم همیشه به شوخی  در جوابش که همیشه میگه چرا زنت بچه دار نمیشه  میگه ما میخوایم یه دفعه چهارقلو بیاریم

چرا بیخود فکرتو خراب میکنی؟ الان‌مگه بارداری؟ مگه دوقلو داری؟ مگه اومده نشسته‌گفته یکیشو بده ببرم؟؟؟

این خودخوری هام بخاطر درد ها و طعنه های قبلشه که جمع شده توی دلم و الان مثه آتشفشانم هر لحظه منتظرم یه حرف بزگی بشه تا دلمو خالی کنم

باباا شوخی کروه یچیزی زر زده 

چرا باور میکنی اخه

ک نوزاد ونگ ونگوی تورو میگیره، اونم پیرزن ک حوصلش واسه دستشویی خودشم نمیکشه😂

بابا شل کن بیخیال

مادرشوهرمنم میگفت همش

بعدش وسواس بود جریت نمیکرد تو بیمارستان یبارم ک شده پوشک بچمو عوض کنه چه برسه ب اینکه بخخاد بزرگشم بکنه😂😂

الانم دومیو باردارم دختره، اولی. پسر بود، مادرشوهرم بشدت بشدت بشدت دختردوس داره، طوری ک اولش از بارداریم ناراحت بود و اخم و تخم ک چرا زود دوباره اوردید، ومنم سگ محلش کردم، اخرش فهمید دختره، میاد اشغالامونو میزاره دم در، میاد کلی خوراکی میده میگ مال ددخترمه، انگار فک کرده یادم رفته تیکه هاشو(ی شهر دیگه نزدیک ماس ماهی دوبار میاد خونه ی اینجاش) 

خلاصه یبار گفت، مادرشوهرش(مادرشوهرم، مادرشوهرش زندس هنوز)، گفته خوبه دیگه اینا دوتا بچه پشتهم اوردن، اولیرو بگیر ببر تو بزرگ کن، دومی هم ک نوزاده خود عروست بزرگ کنه! 

حالا فک کن، مادرشوهرم شهرشن 2 ساعت فاصله اس میخواسته ببره پسرمو!!! 

منم گفتمواه واه، این مادرجان چ شوخیایی میکنن! 

کدوم ادم عاقلی بچه هاشو جدامیکنه از خودش، مگ من زاییدم بدم اینو اون بزرگ کنن، من یه لحظه هم نمیتونم بچه هامو از خودم دور کنم، واسه شغلمم اوردم کنار کلاسم مهدشو ک هر رنگ ببینمش پسرمو اونوقت بفرستم بره؟! 

از دست این مادرجان

خلاصه مادرشوهرم ماستشو کیسه کرد

خدایی بله میدادم میبردا!!! چون از اب و گل دراومده پسرم و اونجا تو شهرشون، مادرشوهرم تنها تو خونس شوهرش سر کاره از خداشه ببره پسرمو، حداقل 2،3 روز تو هفته 

بارها گفته ب پسرم، فسقلیه من، از جیش بگیرنت بزرگ تر شی میبرمت شهر خودمون، همه ادماش شیک و پیک ترن و همه جا میگردنمت، تک و تنها هم میبرمت

هه، عمرا اگ بزارم، من حتی نمیزارم سوار ماشینشون بچمو ببره بدون من!

فعلا که بچه اون هم مال توعه😍❤️

قشنگ بود همینو بگو 

بگو فعلا که گل پسرتم دست منه منم دوقلوهامو بزرگ میکنم و بعدم میدم دست عشقشون

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
بیشترشون میگن .منم بچه ام دختر میشد میگفت ما دختر نمی‌خواستیم دفعه آخ گفتم مگه میخواستم بدم به شما ...

حالا واس من برعکسه 

خود مادرشوهرم دختر نداره، مل خاندانشون همه پسردارن بی دخترن کلا

بچه اولمو گفتم پسره ذوق نکرد خیلی

دومیو ک اصلا میگفت چرا پسرت کوچیکه دوباره اوردید، ب شوهرم میگفتا، جرات نداره مستقیم ب من بگه

من بشدت سیاست مدارم تو رابطه باهاش

بعد دو هفته اومد مبارک گفت، اونم با لحن زشت و زننده، منم ج ندادم سگ محلش کردم تا ی مدت محل ندادم

تا ب گوشش رسسید دختره

خودشو کشت

گریه و زاری راه انداخت 

کلی خوراک یو وسیله و... 

ولی من یادم میمونه تبعیضی ک قایل شد

چون اولش فک میکرد دومیمم پسره، کلا عنق بود... 

خداشاهده برای من هیییچ فرقی نداشت، هردو دختر یا هردو پسر بودن، کلا نعمت خدان ولی این خیلی ناتوعه

ااوووه بگه بابا عمرا نیم ساعتم نگه نمیداره

دوقلو شد حتی یه شب نمیاد کمک دستت...

غصه نخورا...

من بودم اصلا نشنیده میگرفتم حرفشو....

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

تربیت و مواظبت دوقلو خیلی سخته

نیاید اصلا از هم جداشون کرد به هم وابسته میشن

زشته اصلا اینکار

من دوقلو باردارم دختر پسر

کسی نمیدونه دوقلوعه

شوهرم همش میگه جنسیتو پرسیدن یا بگیم دختره یا پسر

منم میگم بچه های من دوتان دوتاشونم زنده ن من هیچوقت یکیشو نادیده نمیگیرم

باباا شوخی کروه یچیزی زر زده چرا باور میکنی اخهک نوزاد ونگ ونگوی تورو میگیره، اونم پیرزن ک حوصلش واس ...

بخدا میفهممت .در صورتیکه تو از اول قوی پیش رفتی

جالبتر بهت بگم این مادرشوهر من سینه کثیف خودشم توی دهن بچه ها میکنه.

مشکلی هم با پوشک عوض کردن نداره .

پوشک بچه برادر شوهرم رو خودسرانه بدون اینکه ازش درخواست کنن عوض میکنه 

تازه پشت سر جاریمم غر میزنه

کاش مثه تو گفته بودم مگه کدوم آدم عاقلی باعث جدایی بچه از مادرش میشه 

خدا........ خسته شدم از دیشب حرص خوردم