2777
2789

داخل اینستا شوهرم پستهاشو یه مدت مثلا میزد فلانی و چندین نفر دیگه لایک کردن، هر بار چک میکردم این میزد و من فکر میکردن نفر آخریه که لایک کرده، ولی با کمال تعجب الان دیدم یه شخص دیگه اس که قبل تراز اون لایک کرده جریانش چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم سوالاتو

عزیزم من شوهرم یه مدت مشکوک بودم بهش و زیر پستای اینستا دقیقا همون شخص رو نشون میداد، مثلا ایگفتم فلانی و چندین نفر دیگه این پست رو لایک کردن، بعدش یه چیزایی فهمیدم و شوهرم دروغ سرهم کرد که انگار من متوهم شدم و دختره کلا از زندگیمون ناگهانی رفت بیرون.. الان تو اینستا میزنه یکی دیگه لایک کرده و اینا... معمولا شخصی که بیشتر تو اینستا باهاش در ارتباطه معرفی میشه زیر پست ها؟ متوجه شدید؟ 

عزیزم من شوهرم یه مدت مشکوک بودم بهش و زیر پستای اینستا دقیقا همون شخص رو نشون میداد، مثلا ایگفتم فل ...

زیرپستا منظورت لیست شیره؟

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
من نمیدونم لیست شیر چیه.. ببین شما یه پست میذارید تو قسمت لایک شده مینویسه فلانی و 20 نفر دیگر لایک ...

خب

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
من نمیدونم لیست شیر چیه.. ببین شما یه پست میذارید تو قسمت لایک شده مینویسه فلانی و 20 نفر دیگر لایک ...

خب 

ینی میگی شوهرت با یکی در ارتباط بوده و هعی لایکش زیر پستا میفتاد،الان انفالو یا بلاکش کرده و دیگه نمیفته؟

مطمنی پیج دختر بوده

خب ینی میگی شوهرت با یکی در ارتباط بوده و هعی لایکش زیر پستا میفتاد،الان انفالو یا بلاکش کرده و دیگه ...

نه آنفالو هم نکرده ولی الان اسم اون جز اون اصلیه نمیاد بالا.. یکی دیگه شده که مثلا بیشترین پیام ردو بدل شده باهاش

خب ینی میگی شوهرت با یکی در ارتباط بوده و هعی لایکش زیر پستا میفتاد،الان انفالو یا بلاکش کرده و دیگه ...

دختره چندشو میشناسم خیلی چسب بود ، فقط همسر من می‌گفت ارتباطی نیست که مطمئن بوده