میدونم خواب بد رو نباید تعریف کرد ...اما اینقدر حالم بده فقط حرف زدن با کسی آرومم میکنه و اینکه بچه هام پیشمن ولی اونا هم خوابن...خواب دیدم انگار دختر خونه بودم ...مامان و بابام با یه عالمه خرید اومدن خونه...به منو برادرم گفتن زود باشید زود باشید...ریختن نصف شهرو گرفتن(داعشی ها)...زود وسیله جمع کنید تا بریم...منم تو خواب تند تند داشتم وسایل ضروریم رو جمع میکردم...بعد انگار مامان و بابام زودتر آماده شدن رفتن تو کوچه سوارماشین بشن تا ما بیایم...بعد صدای جیغ مامانم روشنیدم...از تو آیفون دیدم که داعشی ها بابام رو گرفتن😖😖😖😥😥 بعد بیدارشدم دیدم ساعت پنج...هنوزم تپش قلب دارم...
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من از این بدتر دیدم و متاسفانه کاملا واقعی بود صحنه جنگ و آتش سوزی خیلی خیلی بزرگ
منم قبلنا که داعش تو سوریه بود مداااام میدیدم...دیگه ندیده بودم و اصلا هم بهش فکر نمیکردم...لعنتیا تو خواب هم وحشتناکن...یعنی وقتی بیدارشدم در حد مرگ وحشتزده بودم...فقط به ذهنم رسید بیام نی نی سایت تا یه کم آروم بشم
هیییچ وقت همچین اتفاقاتی تو ایران نمیفته این ترسها شاید از مضخرفات یک عده حرف مفت زن بی همه چیز میاد که مثلا میخوان مردم رو بترسونن میگن اها اینجا هم مثل سوریه مثل افغانستان و مثل فلان جا میشه ولی خیالت تخت قبل از این حکومت و قبل ترش و قبل ترش ایران شیر مرد زیاد داشته و در هر صورتی مردان ایرانی از ازل غیرت داشتن و نزاشتن کسی مزاحم خانواده ها بشه خیالت تخت اسوده بخواب که اینجا ایرانه و نه هیچ خراب شده ی دیگه ای که بخوان بگن مام مثل اونا میشیم
آرره من خودمم خواب ج ن و اینا زیاد دیدم اندازه موهای سرم...ولی این برام خیییلی وحشتناک تر بود...هممون با یه استرس عجیبی داشتیم وسیله جمع میکردیم😥 دیدید بعضیا میگن خداروشکر امنیت داریم...بعد یه سری مسخره میکنن یا میگن امنیت کجااا بود....خدایا شاهده تا آدم به چشمش این چیزا رو نبینه و تو موقعیتش قرار نگیره معنای امنیت رو نمیفهمه...این فقط یه خواب بود من دیدم اینقدر ترسیدم...دیگه فکر کن مثلا واقعی بریزن تو شهر!!!همه راه ها رو ببندن...بریزن تو خونه ها😨
منم قبلنا که داعش تو سوریه بود مداااام میدیدم...دیگه ندیده بودم و اصلا هم بهش فکر نمیکردم...لعنتی ...
منم وقتی داعش سوریه و عراق رو گرفت شبها خواب داعش میدیدم یه بار خواب دیدم داعشی ها از در و دیوار حیاط دارن میان خونمون با وحشت از خواب بیدار شدم قلبم تا ساعتها داشت تند تند میزد . لعنت به جنگ لعنت به حکومت هایی که داعش رو پدید اوردن
زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن