2777
2789
عنوان

پسره رو دوسال پیش نفرین کردم

250 بازدید | 14 پست

الان پیجشو دیدم نوشته بود کارمای ت دامن گیرم کرد 

ب نظرتون با کدوممونه :/ ماشالا انقد عاح دخترا پشت سرشه نمیدونم ب خودم بگیرم یا ن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا تو نیستی 

تو این دو ساله مورد متعدد بوده 

بری پ بدی هم نمیشناستت میگه اون داستان داره برا دوس دخترم نیست برا مادرم گذاشتم 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اونو برا چس ناله و جدب دخترای جدید نوشته 

تو باور نکن😐پسرا کلا فکر میگنن با دپ نشون دادن خودشون جذابن

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
پسر بد به کارما اعتقاد نداره

لا. شی بازیاشو میکنه دین و ایمونشم سر جاشه . ادم عجیبیه کلا هیچ ادمی روپیشونیش ننوشته بد . اتفاقا اینکه حرفات از اعتقادات باشه اما رفتارت تناقض داشته باشه تورو بد میکنه

لا. شی بازیاشو میکنه دین و ایمونشم سر جاشه . ادم عجیبیه کلا هیچ ادمی روپیشونیش ننوشته بد . اتفاقا ای ...

دین و اعتقاد هیچ وقت نمیتونه ذات بد رو پاک و خوب نشون بده...

مگه داعش و طالبان نیستن؟؟؟ هم نماز میخونن هم سر میبرن...

اتفاقا به چشم دیدم اون کسایی که نمازشون سر وقت هست چه آتیش هایی که نمیسوزونن!!!

البته بلانسبت ادم های خوبشون...

در کل خوب و بد به اعتقادات ربطی نداره این ذات و انسانیته که هر انسانیو توی این دنیا از هر موقعیت جغرافیایی با هر اعتقادی پاک و متفاوت نشون میده...

ولی در کل میگم اکثرا به کارما اعتقاد ندارن چون کارما جنبه منطقیش خیلی کمتره بین مردم و پسرا

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

این تاپیک شما بیانگر نگرانی تون نسبت به اون پسر هست . شما نتونستی علاقمندیت  به اونو کامل از ذهنت پاک کنی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .