2777
2789
عنوان

میخوام از کارم استعفا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 31 پست
اره درک میکنم ولی شرکت ببینه ی نفر از پس کارا بر نمیاد بخاطر اینک ضرر نکنه نیرو اضافه می کنه بعد بای ...

که چی بشه عمرمو بذارم صبح تا شب هیچی از زندگی نفهمم بخاطر پول اونم نچندان زیاد!عملا با این پول نه میشه خونه خرید نه ماشین نه سرمایه گذاری فقط پول خورد و خوراک و قبضه.انگیزه نمیمونه

بخاطر خیلی چیزا.اینکه تایم دست خودت نیست.ساعت کاری بالا.واقعا ۳۰ سال عمرتون بذاری بعد ببینی هیچ کار ...

دارم میگم کارتو‌عوض کن! نه اسنکه کلا بیخیال شی! چند سالته؟ شغلت چیه؟! بعدشم، فرض کن کار نداری میخوای چکار کنی که با کار کردن نمیتونی؟!

چقدر نازک نارنجی شدن بچه های الان

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارم میگم کارتو‌عوض کن! نه اسنکه کلا بیخیال شی! چند سالته؟ شغلت چیه؟! بعدشم، فرض کن کار نداری میخوای ...

فعلا که دانشجوام و مدرک ندارم که کار بهتر بخوام پیدا کنم.۲۵ سالمه.کارمند.شاید باور نکنی ولی دوست دارم خانه دار باشم کلاس برم باشگاه برم بخودم برسم.

ماهی نه ده تومن قسط و چهار تومن کرایه خونه چی میمونه؟

خب قسط رو از قبل خرید کردین 

قسط خرید وسایلی هس ک قبل اینک پول نقد داشته باشی خریدین 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

دارم میگم کارتو‌عوض کن! نه اسنکه کلا بیخیال شی! چند سالته؟ شغلت چیه؟! بعدشم، فرض کن کار نداری میخوای ...

ی جا راجب استخدام شدن یا کارآفرینی حرفی نزده بودی تو نی نی سایت ؟

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

خب قسط رو از قبل خرید کردین قسط خرید وسایلی هس ک قبل اینک پول نقد داشته باشی خریدین

فعلا که قسط های شوهرمه هیچ نمیدونم چی خریده فقط میگه کلی قسط دارم فلان دارم.موندم کی قراره تموم شه.خود شما شاغلی؟

که چی بشه عمرمو بذارم صبح تا شب هیچی از زندگی نفهمم بخاطر پول اونم نچندان زیاد!عملا با این پول نه می ...

عزیز درست پس انداز کنی میشه ماشین خرید

من هر کسی رو دیدم با حقوق کارمندی دو ساله ماشین خریدن

فعلا که قسط های شوهرمه هیچ نمیدونم چی خریده فقط میگه کلی قسط دارم فلان دارم.موندم کی قراره تموم شه.خ ...

الان نه

فعلا که قسط های شوهرمه هیچ نمیدونم چی خریده فقط میگه کلی قسط دارم فلان دارم.موندم کی قراره تموم شه.خ ...

من واسه خودم کار می‌کردم دیدم نمیشه حقوق ب اندازه کارمند داشت همش باید محصول خرید تبلیغات داد و ... آنلاین شاپ داشتم

کارمندی خوبه فقط باید بلد باشی  پس انداز کنی 

من واسه خودم کار می‌کردم دیدم نمیشه حقوق ب اندازه کارمند داشت همش باید محصول خرید تبلیغات داد و ... ...

آنماینده شاپ خیلی دوست دارن اتفاقا.واقعا درآمدش خوب نیست؟

من بودم توافق میکردم نکه بیام بیرون

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
ساعت کاری ۸ تا ۱۷.واقعا میموندی؟😐

اگه بری توافق کنی حقوقتو بکنن سی تومن نمیمونی؟؟

من ساعت کاریم ۷ تا ۳ هست با این تفاوت که من باید نصف روز با کفش پاشنه بلند راه برم و انگلیسی حرف بزنم  من ترجیح میدم کارمو با ایتکه سخته 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
اگه بری توافق کنی حقوقتو بکنن سی تومن نمیمونی؟؟من ساعت کاریم ۷ تا ۳ هست با این تفاوت که من باید نصف ...

نه شرکته نیمه خصوصیه افزایش حقوق دست مدیر عامل هم نیست چه برسه به رئیس من