2777
2789
عنوان

خیلی باهوشم خییلیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 76 پست
خوب مهندس نگفتی سری فیبوناچی چیه

امان از امثال شماها .... که تا می‌بینید یکی از چهره هوش خانواده موقعیت اجتماعی یا هرآنچه که داره، ممکنه داشته باشه شاید در آینده به دست بیاره احساس مسوولیت شدیدی میکنید برای شکستن شاخ فرضی که تو ذهننتون اون بنده خدا داره .

توهم دانایی رو امثال شما دارن نه من .

بفرمایید و موفق باشید

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نکشیمونهمه ایناییکه گفتیو صدبرابرشو دارم جز توهمحالا برو بوق بزن

توهم نداشتید اینقدر چندش آور صحبت نمی‌کردید ... البته درست می‌فرمایید صد برابرش در دنیای اوهام😂🤣

توهم نداشتید اینقدر چندش آور صحبت نمی‌کردید ... البته درست می‌فرمایید صد برابرش در دنیای اوهام😂🤣

چندش اور اونیه که تشخیص جنس پاکت سسی که شوهرش خورده را جزو کشفیاتش و افتخاراتش حساب میاره🤣

چندش اور اونیه که تشخیص جنس پاکت سسی که شوهرش خورده را جزو کشفیاتش و افتخاراتش حساب میاره🤣

درست میشه غصه نخور 🤣

بیشتر از این نفهمیت رو جار نزن دوست عزیز متوجه شدم نیازی به تاکید نیست

مریم میرزاخانیتو برو به کشفیاتت برس 🤣وقتتو هدر من نکن

محض تفریح بد نیست مواجه شدن با آدمهایی مثل تو 

نترس کنار شغل و علم به کشفیاتمون هم میرسیم 

طبق معمول مثل  اکثر اساتید فاقد شعوری 

تو هم مثل اکثر متوهمها حسودی 🤣

حسود 🤣یه چیز بگو خودت نداشته باشی ... تو مسیر شغلی و تحصیلی آدم بیشعور و عقده ای مثل تو زیاد دیدم جدید نیست ... 

و البته حسود 

🤣چه ربطی داشت ... ازدواج من به شدت سنتی بوده ☺️

سنتی باشه عقب تعطیل ه؟؟؟ ربطش خیلی واضحه ادم باهوش نشانه ها رو در طرف مقابلش میبینه! دید مسیله هاش بیشتر از محاسنش ه میگه نه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.