2777
2789
عنوان

خیلی باهوشم خییلیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 76 پست
چه تفسیر دور از ذهنی .... بچه عقلش کجا بود از اینکارا بکنه🤣شکاک نیستم؛ دوران نامزدی برای شناخته !

اتفاوت بچه های الان فقط ذهنشون تو این چیزا س و دنبال داستان سرایی هسن ولی دوران نامزدی که واقعا برای شناخته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاوت بچه های الان فقط ذهنشون تو این چیزا س و دنبال داستان سرایی هسن ولی دوران نامزدی که واقعا برای ...

مگه بیکاروعلافم بیفتم دنبال ماجراجویی و هیجان 😐😂هزار جور کار گرفتاری دارم ...

ولی کسی که بذاره عمر و احساس رو روش سرمایه گذاری کنم رو باید خوب بشناسم دست خودم نیست حساس میشم رو همه چیز تا وقتی که کامل خیالم راحت بشه ...

درباره هرکسی که بهم شناختنش سپرده بشه همینطوری هستم ...

جالبیش اینه انرژی آدم هارو درک میکنم مثلا کسی حسود باشه همون نگاه اول میفهمم بدون حرف و حرکت 

بد قلب باشه سریع میفهمم 

دروغ بگه میفهمم راحتتتت

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

خب اینکار برای چیه خیلی خودتو درگیرمیکینیا افرین

چون دوران عقدیم دلم میخواد خیالم همه جوره راحت بشه 

البته این که تعریف کردم برای اوایل نامزدی بود 

جای عجیبش اینجاست هیچی ازم پنهون نمی‌مونه مثلا همسرم رفته برای روز مادر هدیه خریده عکسشو گذاشته تو گوشیش من سال تا سال گوشیشو چک نمیکنم ولی دقیقا همون شب ناگهانی هوس کردم برم تو کالریش 

بعد فرداشبش هم دقیقا کارت فروشگاهی که برام میخواست کادو بخره رو هم یه جا قایم کرده بود خیلی اتفاقی پیدا کردم 🤣

خب تو حرفامونم تشخیص بده شخصیتمونو خانم مارپل

یه نگاه قدی بهت بکنم همه رو میگم 

یا مثلا عکس پروفتون بدید بگم 

ادعا ندارم ها چون گفتی بگو‌میگم 

تاپییک خیانت رو خوندی شما فکر کنم زده بودم درسته؟یه جوری از این دختره حرف کشیدم یه جوری رفتم اکانتی ...

شما اگه خیلی باهوش بودی تو انتخابت هوش بیشتری بخرج میدادی!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

شما زرنگ و باهوش نیستید شما شکاکید و بیش از حد فکر میکنید درمورد هر موضوعی اورتینک هستید ک همون اعراط در فکر کردنه

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

شما زرنگ و باهوش نیستید شما شکاکید و بیش از حد فکر میکنید درمورد هر موضوعی اورتینک هستید ک همون اعرا ...

اورثنیک مغز رو کور می‌کنه ولی من به موضوعاتی پی بردم که با هزار جور فکر و ترفند تمیز ازم پنهان شده بود 😂