2777
2789

اینقد بینیم خشکه که بعد از اینکه شستشو میدم یا قطره و اسپری استفاده می کنم فقط سوراخا خیسه ازون قسمتی که نفس میکشیم نمیتونم نفس بکشم 

نمیدونم بخدا چیکار کنم الا ۴۰ روزه که عمل کردم کی به حالت اول برمیگردم بتونم نفس بکشم‌راحت از بینی 

. او تـمـام مـَـنْ اسـت:✹⃝🦋..‌

من ۱۵ سال پیش عمل کردم، این مشکل رو نداشتم. ولی شنیدم برای خیلیا مشکل تنفسی پیش میاد که به مرور طی چند ماه حل میشه و برای یه عده هم کم میشه ولی کامل از بین نمیره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شستشو بده خوب میشی

من الان ۴۶روزه عمل کردم تقریبا خوبم.ی روز کم شستشو بدم کیپ میشم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نشنیدی میگن خوشگلی دردسر داره

غط کردم بلانسبت شما نفس کشیدن‌سختم شده 

خشکی بینی ی طرف خشکی گلو و زبان ی طرف 

کیپ شدن هم هست 

و بیخوابی شدیدی ک اومده سراغم 

از ساعت ۱۰ شب مامانم اینا خوابن من هنوز خواب نرفتم از کلافگی 

شستشو بده خوب میشیمن الان ۴۶روزه عمل کردم تقریبا خوبم.ی روز کم شستشو بدم کیپ میشم

خوشبحالت واقعا 

من امروز دوباره شستشو دادم چون سرومم تموم شده بود و داروخونه ام بسته بود 

من ۱۵ سال پیش عمل کردم، این مشکل رو نداشتم. ولی شنیدم برای خیلیا مشکل تنفسی پیش میاد که به مرور طی چ ...

میترسم دائمی بشه و دیگه به نفس کشیدنا اول برنگردم 

خیلی ناشکری کردم خدا منو ببخشه خوب شم دیگه توی هیج جا از عضو بدنم دستکاری نمیکنم 

خوشبحالت واقعا من امروز دوباره شستشو دادم چون سرومم تموم شده بود و داروخونه ام بسته بود

من امروز یبار شستشو دادم 

دو روزه حال روحیم خوب نیس حال شستشو ندارم.دکتر من گفت روزی۴بار شستشو بده

البته گفت تا یک ماه بعدش قطع کن

چون ما نمیتونیم بینیمونو تمیز کنیم باید شستشو بدیم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
من امروز یبار شستشو دادم دو روزه حال روحیم خوب نیس حال شستشو ندارم.دکتر من گفت روزی۴بار شستشو بدهالب ...

از من سوراخای بینیم رو تنگ نکرده چون خوب بودن از قبل میتونم تمیز کنم فقط اینکه داخل بینی گیر نیس اون ته ها گیره گیره

من امروز یبار شستشو دادم دو روزه حال روحیم خوب نیس حال شستشو ندارم.دکتر من گفت روزی۴بار شستشو بدهالب ...

میدونی عمل بینی ستت نیس کلافگی داره