2777
2789
عنوان

از بس هوا سرده دیگه پاهام یخخخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ملافه سفید اویزونه یا که پشت پنجره چپوندی؟

نه دیگه زیر پرده ایی مال خود پرده اس ولی میتونی خودت طوری بزنی که از پشت پرده مشخص نباشه 

خداییش،خیلی موثره مخصوصا درز گیر بزنی رو کانال های کولر شیشه مات کن زدم  باد نیاد 

چقدر ارزوونننن کلا ۱۲ تومن؟

بزرگترشم هست. من کل سایزهاشو گرفتم‌ .توی فریزر،ابجوش،ماکروویو،روی شوفاژ و...میتونی بزاری

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه دیگه زیر پرده ایی مال خود پرده اس ولی میتونی خودت طوری بزنی که از پشت پرده مشخص نباشه خداییش،خیلی ...

درز گیر زدم پنجره ها نمیبندن دیگه...دراوردم🫠🫠

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چه جالب پدر منم اونجاها کار می‌کنه همیشه میگه سرماهاش تا مغز استخوان میره

دقیقاااا

بله درست گفتن

گرماهاش هم ادمو ابپز میکنه

کلا گرما و سرماهاش بیش از حدن

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

چه جالب پدر منم اونجاها کار می‌کنه همیشه میگه سرماهاش تا مغز استخوان میره

بله. سرماش سوز داره واقعا

اهوازاینجا سرماهاش سوزناکه

اینو من تاپیک زدم یسریا گاییدن.م که تلکی نگو سرد نیست شلوغش میکنی بخدا ما هم سرویس شدیم یخههههههههه یخخخخخخخخخ تحمل سرما اینجا رو کسی نداره تحمل گرماشم که اصلا کسی جز خودمون نداره همین الان بینی و پاهامو حس نمیکنم