2777
2789
عنوان

سقف خونمون

205 بازدید | 36 پست

ترک برداشته همه جاش جتی بالکن حتی حموم صدا بدی میده میگه تق تق چندوقت یبار اینجور میشه نو سازه ساخت ۱۴۰۰ سقفو پارسال رنگ زدیم بخاطر همین ترکا بتونه کاری کردیم اما باز پر ترک شده پدرشوهرم میگه مال سرد و گرم شدنه چیزی نیست ساختمون خانوادگیه اما خعیلی میترسم یوقت مثله قضیه ساختمونه تو زیتون اهواز نشه؟؟؟؟؟؟؟ رفتم تو فکر دو روزه

من از بچگی فوبیام همین بوده

وای بخدا ساختمونمون هم شخمممممممی بچسی صدا میره برا ۳ واحد قشنگ اون روز شوهرم گوز..ید پدرشوهرم از پایین داد زد گفت هوووووووی با کولر روشن صداها میاد قشنگ 😐😐🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای بخدا ساختمونمون هم شخمممممممی بچسی صدا میره برا ۳ واحد قشنگ اون روز شوهرم گوز..ید پدرشوهرم از پا ...

😂😂😂برادر منم وقتی میگوزه قشنگ خونه مامانم اینا صداش میاد 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
😂😂😂برادر منم وقتی میگوزه قشنگ خونه مامانم اینا صداش میاد

🤣🤣🤣 وای خیلی زشته خو

منم میخوام بگوزم پا میشم میگوزم که صدا نره 🤣🤣🤣 یا سعی میکنم به چس تبدلیش کنم 🤣🤣

شکم اورده؟ یا فقط در حد یه سری ترک مثل ترک دیوار؟ 

ممکنه علتش اهک‌‌ توی رنگ‌ باشه اهک خاصیت جذب بالای زیادی اب و رطوبت داره و شکم میاره باعث ترک میشه 

نمیدونم مشکل سازه هست یا نه باید ببینم از نزدیک که نظر بدم بهتون اما اگر چیزی که گفتم هست نگران نباش

🤣🤣🤣 وای خیلی زشته خومنم میخوام بگوزم پا میشم میگوزم که صدا نره 🤣🤣🤣 یا سعی میکنم به چس تبدلیش ک ...

من اوندفعه به دخترم گفتم تو برو طبقه پایین پیش مامان بزرگ تا من بالا می.گوزم تو ببین صدا میاد یا نه اومد بالا گفت مامان به فنا رفتی قشنگ صداش اومد

من اوندفعه به دخترم گفتم تو برو طبقه پایین پیش مامان بزرگ تا من بالا می.گوزم تو ببین صدا میاد یا نه ...

🤣🤣🤣🤣 لعنتی

چه اشکال داره من جلو مامان خودم رااااحت میگوزم

من اوندفعه به دخترم گفتم تو برو طبقه پایین پیش مامان بزرگ تا من بالا می.گوزم تو ببین صدا میاد یا نه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عاشق صراحت دخترت شدمممم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
🤣🤣🤣 وای خیلی زشته خومنم میخوام بگوزم پا میشم میگوزم که صدا نره 🤣🤣🤣 یا سعی میکنم به چس تبدلیش ک ...

عزیزم نمی‌خوام نگرانت کنم زیر ساز ضعیفه داره نشست می‌کنه کم کم موقع نشست دیوار ترک برمیدارع 

خونه بابام اینطوری بود

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
تا میتونی گوز بده خواهر

امان از نفخ شکم یه شب که مجبور باشم خونه کسی بخوابم تا صبح بیدار میمونم میترسم تو خواب در بره آبرو برام نمونه