2777
2789
عنوان

بی ناموس هی در خواست نده مردک هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 58 پست

خب نه قبول کنه نه رد کنه ، میخواد چیکار کنه میخواد بخورتش؟

اصلا درک نمیکنم این همه واکنش 

واقعا انگار مثلا اومده یه فحشی چیزی بهتون  داده ،بابا خب بذار همون‌جوری بمونه دیگه حرص خوردن نداره که 😐

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بین خودمون باشه من ک باور نمیکنم شوهرش تایپیک زده باشه خود اسیه  😂😐

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نه قبول کنه نه رد کنه ، میخواد چیکار کنه میخواد بخورتش؟اصلا درک نمیکنم این همه واکنش واقعا انگار ...

تاره قبولم  کنی میان میگن سلام خوبی 

احوالت میپرسن البته شاید دکترن  ب وظیفشون  عمل میکنن و دکتر نی نی سایتن🙃😁

جوابم ندی بعد ی مدت درخواست رو لغو میکنن 

اصلا حساسیت نداره منم باهات موافقم😉

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

تاره قبولم کنی میان میگن سلام خوبی احوالت میپرسن البته شاید دکترن ب وظیفشون عمل میکنن و دکتر نی ...

مگه درخواست‌رو میشه بعدا لغو کرد؟

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

مگه درخواست‌رو میشه بعدا لغو کرد؟

وقتی درخواست رو قبول نکردی اره لغو میزنی

بعد اگ قبولم کنی جزو دوستانت  بشه  بازم میشه دوستات رو حذف کنی 

تاره قبولم کنی میان میگن سلام خوبی احوالت میپرسن البته شاید دکترن ب وظیفشون عمل میکنن و دکتر نی ...

دلیل این همه واکنش نمیفهمم مثلا که چی میخوان بگن ما مزاحم داریم ؟ 

خب قبول نکن مگه میتونه بیاد مجبورت کنه یا بدون اجازت بهت پ بده !!!

راه حل خیلی ساده ای داره والاع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دلیل این همه واکنش نمیفهمم مثلا که چی میخوان بگن ما مزاحم داریم ؟ خب قبول نکن مگه میتونه بیاد مجبورت ...

والا بخدا 

بعدشم از راه مجازی میخوان چیکار کنن 

اسی خب پیام‌ نده اونا میرن پی کارشون 

حضوری ک نی بگی اذیت میکنن و بقیه می بینن

والا بخدا بعدشم از راه مجازی میخوان چیکار کنن اسی خب پیام‌ نده اونا میرن پی کارشون حضوری ک نی بگی ...

دقیقا همینطوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا همینطوره

یکی از اونایی ک درخواست داده هم لایک کرده 😂

یکی از اونایی ک درخواست داده هم لایک کرده 😂

خیلی اینجا خوبه به خدا 😄😄😄😄😄 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی اینجا خوبه به خدا 😄😄😄😄😄

خیلییی😂😂😂