2777
2789
انشالله که زودی بهتر میشن

ممنونم 

ان شآءالله بچه های شما هم زود زود خوب بشن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم بچم دیشب دو‌ و نیم خوابیده بدون ذره ای تب ساعت سه دست گرفتم بهش دیدم کوره آتیشه سکته کردم فق ...

ان شآءالله زود زود جگر گوشه شما هم حالش بهتر بشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بردیشون دکتر؟

چندروزه تب دارن؟

احتمال داره عفونت گوش داشته باشن. بچه های منم همین بودن و تب بر ها اثر نمیذاشت روشون.بردیم دکتر آموکسی کلاو داد خوب شدن

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
بردیشون دکتر؟چندروزه تب دارن؟احتمال داره عفونت گوش داشته باشن. بچه های منم همین بودن و تب بر ها اثر ...

نه نبردم 

از دیشب

همسرم سرکاره بیاد میبرم

برعکس امروزم متخصص اطفال نیست 

با دارو های دیگه هم بچه های من خوب نمیشن

نه نبردم از دیشبهمسرم سرکاره بیاد میبرمبرعکس امروزم متخصص اطفال نیست با دارو های دیگه هم بچه های من ...

استامینوفن جواب نمیده شربت بروفن بده‌. شیاف دیکلوفناک ۵۰هم داشته باش برای مواقع اضطراری ک اگه خدای  نکرده تبشون پایین نیومد نصفشوبذاری.

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
پروفن ندارم شیاف استامینوفن دارم

شیافو نمیدونم جواب میده یا نه. ولی خیلی مواظب باش. ویروس جدیده خیلی خیلی خره