2777
2789
بگردم🥺🥺🥺🥺 چقدر مادرا اذیت میشن یعنی آدم حاضر خودش مریض بشه بچش نشه خیلی سخته

قربونت عزیزم ❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم دیگه نمیدونم چیکارکنم یه پارچ شربت عرق نعناع با آب ولرم درست کردم گذاشتم بالا سرش یکسره میدم بخو ...

دختر منم فقط ۲۰ ماهشه

عرق نعناع گرمه بدتر تب میبره بالا باید کاسنی بید شاتره بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پریشب ساعت ۱۲ برای دخترم شیاف گذاشتم ساعت دو دیدم همچنان تب ۳۹ درجه دوباره مجبور شدم استا دادم

شیاف استامینوفن یا دیکلوفناک؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
فداتشم، ۴روزه هیچی نخورده. حتی باورمیکنی عاشق پیتزا که هست،امروز پیتزا درست کردم گذاشتم جلوش لب نزد

آخی طفلی،عیب نداره بزا خوب بشه  نخوردناش رو جبران میکنه

پسرمنم اصلا میل نداره به غذا

چندوقتشه بچت؟پسره دیگه آره؟

کمکی نداری ؟

همسرم چند روزه خونه هست 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دختر منم فقط ۲۰ ماهشهعرق نعناع گرمه بدتر تب میبره بالا باید کاسنی بید شاتره بدی

خدا حفظش کنه❤️

والا ندارم اینا رو

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
آخی طفلی،عیب نداره بزا خوب بشه نخوردناش رو جبران میکنهپسرمنم اصلا میل نداره به غذاچندوقتشه بچت؟پسره ...

آره عزیزم ۶سال

منم دیگه نمیدونم چیکارکنم یه پارچ شربت عرق نعناع با آب ولرم درست کردم گذاشتم بالا سرش یکسره میدم بخو ...

عزیرم عرق نعنا طبعش گرمه تب رو میبره بالا..بجاش عرق کاسنی بده بخوره یاچهارتخم واسفرزه وخاکشیر..اینا طبعشون خنکه بزای تب خوبن.چون تب اب بدن رو میکشه اینابراش جبران میکنن

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
آره داره تب می‌کنه باز سه ساعت تمام تلاش کردم فقط ده دقیقه اومد پایین

من وقتی مجبور میشم میدم چون بچه نمیزاره پاشویه بشه میخواد گریه کنه بیشتر ضعیف میشه برا همین شیاف میزنم یا پروفن میدم ک درتر تب کنه 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

سلامت باشی تهیه کن داشته باشی

راستی یه سرچ بکن عزیزم درموردش، زده که برای درمان تب شدید استفاده میشه