2777
2789
۳۸ ،آره با آب نمک پاشویه کردم تا همین الان بیدار الان کلی گریه کرد گفت ولم کن خوابید

خواستی پروفن بدی چطوری میخوای راضیش کنی یه چیزی بخوره؟ شکم خالی نباید بدی پروفن.

پسر منم نمیذاره میگه ولم کن بخوابم، تبش هم حدود ۳۸.۲

ینظرم شما ساعت۵ شیاف بزن اگه داری 

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 🥺🥺🥺🥺 قشنگ صدا اومد درو قفل کردم اومدم اینجا خودم رو سرگرم کردم

ولش کن حتما گربه بوده

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
خواستی پروفن بدی چطوری میخوای راضیش کنی یه چیزی بخوره؟ شکم خالی نباید بدی پروفن.پسر منم نمیذاره میگه ...

ساعت ۹ شام خورده الان دیگه معدش خالی حساب میشه دیگه حواسم نبود چیکار کنم پس ساعت هشت هم شیاف گذاشتم آخه اورژانس زنگ زدم گفت دیگه شیاف نذار سنگینه براش خطر داره

ساعت ۹ شام خورده الان دیگه معدش خالی حساب میشه دیگه حواسم نبود چیکار کنم پس ساعت هشت هم شیاف گذاشتم ...

خب اگه گذاشتی که دیگه نذار پس، همون سر ۴ساعت استامینوفن بده بهش پاشویه هم بکن هرطور شده، راستی چندسالشه؟

خب اگه گذاشتی که دیگه نذار پس، همون سر ۴ساعت استامینوفن بده بهش پاشویه هم بکن هرطور شده، راستی چندسا ...

من پریشب ساعت ۱۲ برای دخترم شیاف گذاشتم ساعت دو دیدم همچنان تب ۳۹ درجه دوباره مجبور شدم استا دادم

پسر منم همینطوره،تب خیلی خیلی بد و خطرناکهانشالله بهتربشه بچت عزیزم

فداتشم، ۴روزه هیچی نخورده. حتی باورمیکنی عاشق پیتزا که هست،امروز پیتزا درست کردم گذاشتم جلوش لب نزد

من پریشب ساعت ۱۲ برای دخترم شیاف گذاشتم ساعت دو دیدم همچنان تب ۳۹ درجه دوباره مجبور شدم استا دادم

منم دیگه نمیدونم چیکارکنم یه پارچ شربت عرق نعناع با آب ولرم درست کردم گذاشتم بالا سرش یکسره میدم بخوره بره جیش