2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شب دوم بچم تب داره از ساعت یک درگیرش بودم ده دقیقه است اومده پایین باز داره بدنش داغ میشه دیگه ب ...

تب سنج گذاشتی؟ تبش چنده؟ بذار ۴ساعت بگذره بعد پروفن بده. با آب نمک پاشویه کردی؟

ببین من بیدارش میکنم میبرمش جیش کنه بعد پاهاشو دست و صورتشو میشورم خیلی خنک تر میشه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
ی قهوه بخور اگه میتونی من الان خوردم دیشبم اصلا نخوابیدم دیگه واقعا خسته شدم به زور قهوه سرپام

فکرشو بکن منم درگیر شدم چون استراحت نکردم فقط 0ند ساعت رو تخت لرزیدم از شدت تب بعد بلند شدم صبحش رفتم نون گرفتم دو قدم راه نمیتونم برم سرم سنگینی میکنه نفسم بالا نمیاد الان هر موقع میرم بیرون وضعیتم اینه 

فقط مسکن میخوردم که بتونم به بچه هام برسم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بچه شماهم سرماخورده عزیزم؟؟من خودم و بچم و شوهرم افتادیم ناجور،هرچی دکتر میریم و دارو میخوریم و آمپو ...

آره سرفه خلطی و آبریزش بینی و تب، نمیدونم چرا خودمون نمیگیریم ازش! خدا سلامتی بده انشاالله

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤