2777
2789
عنوان

امروز همه فکر شب یلدان ولی من🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 106 پست
الهییییی که خیلی زود سلامتیشونو بدست بیارنسخته میفهممبله خداروشکر که سالمن.😍دلم گرفته بود🥲

براشون دعا کن لطفا..الان دارم برات با اشک مینویسم 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
خانواده شوهر منم اصلا گرم نیستن خانواده منم میرن خونه مادر بزرگم مجبورم برم اونجا

آره خانواده شوهر من کلا فازشون با من فرق داره

من نظم‌برام‌مهمه.اینا نه

اصلا از بی نظمیشون سردرد میگیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم من آلان بیست ساله ازدواج کردم سالی یه بار میرم خونه مادرم  اونم یه شب .آرزو به دلم مونده دم عید یکی زنگ بزنه بگه کجایی کی میای؟ حالا بر عکس مادر شوهرم دم به دقیقه زنگ میزنه میگه حتما سال تحویل اینجا باشید و تا سیزده هم نمی‌ذاره برگردیم من واقعا به شوهرم حسودیم میشه

آره خانواده شوهر من کلا فازشون با من فرق دارهمن نظم‌برام‌مهمه.اینا نهاصلا از بی نظمیشون سردرد میگیرم

اتفاقا مادرشوهر من فوق العاده منظمه 

ولی باهاشون بهت خوش نمیگذره 

نه حرف میزنن نه میگن نه میخندن 

مثل ربات میمونن 

خانواده منم میرن خونه مادر بزرگم منم میرم اونجاچون 

خوش میگذره تو ام برو هر جا خوشحالی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

عزیز دلم من آلان بیست ساله ازدواج کردم سالی یه بار میرم خونه مادرم اونم یه شب .آرزو به دلم مونده دم ...

خدا همشونو براتون حفظ کنه

نه مال من برعکسه

مادرشوهرم خیلی لود و نبود ما براش فرقی نداره

پسر کوچیکش باشه کافیه

اینم‌شوهرم میگه بریم وگرنه من دوس ندارم برم

اتفاقا مادرشوهر من فوق العاده منظمه ولی باهاشون بهت خوش نمیگذره نه حرف میزنن نه میگن نه میخندن مثل ر ...

اینا زیادی لوده بازی درمیارن

شوخیای بی مزه

شام‌بی موقع

خونه بهم‌ریخته

من حوصلشونو ندارم

چقدر وابسته!! کدوم غریبی؟ تو مملکت خودت داری زندگی میکنی خدا رو شکر همشونم دارین چرا دوست دارین الکی خودتون و عذاب بدین!؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.