2777
2789
عنوان

من داغونم کم اوردم

425 بازدید | 53 پست

قبلا خوشگل بودم قشنگ بودم اوایل ازدواجم خیلی بهتر بودم الان چهرم داغون شده پوست صورتم شل شده ابروهام اومده پایینتر صورتم جای جوش داره پوستم داغونه وقتی میزم جمع فامیلامون همشون پولدار خوش لباس از بس به خودشون رسیدن همشون شدن عروسک من حتی پول ندارم یه دکتر پوست برم داغونم از خودم بدم اومده نمیخوام ناشکری کنم ولی دختره شیطون قبلی نیسنم خیلی افسرده شدم اصلا دلم نمیخواد از خونه بیرون برم. گوشم از نصیحت های بیخود پره کسی که پاش شکسته میتونه بلند شه بدوئه ؟ وقتی کسی روحش خستس با هیچی خوب نمیشه. بی پولی امونمونو بریده هر کار شوهرم میکنه باز تا کمر تو قرضیم رفت سمت املاکی البته به عنوان شغل دوم کلا خوابید تعطیل یه زن وقتی حس زیبا بودنش رو از دست بده یعنی دیگه دیگه هیچ....اینچام میترسم درد و دل کنم همه کم سن و سال و بی تجربه . ادم مونده دردشو به کی بگه

برام صلوات میفرستین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم حتما سرتونو با یه کاری که دوست دارید گرم کنید و حرفه ای که دوست دارید رو یاد بگیرید و باهاش کسب درامد کنید مطمئن باشبد اگر الان این کار رو بکنید دو سال دیگه هم پول دارید هم انقدر از درون از خودتون راضی خواهید بود که صورت زیبای ظاهر براتون ارزش و ملاک نخواهد بود 

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

بچه دارم. چیکار کنم اخه هیچ کاره پردرآمدی نیس. از بسم افسردم رمق ندارم

چه میدونم یه حرفه یاد بگیر بچه رو بهانه نکن

پاشو شروع کن حرفای نا امید کننده هم نزن بیخودی هم روزاتو خراب نکن

به نظرم اینقدر رو ایرادات خودت تمرکز کردی نمی‌تونی ایرادات دیگرانو ببینی 

اگر شاغل بشی خوبه البته من نمی‌دونم شرایطش رو داری یا نه

ولی برای بهتر شدن پوست می‌تونی با هزینه کم هم بهترش کنی یکم سرچ کن تو اینترنت یا از داروخانه محصولات قیمت مناسب بگیر داروخانه هام مشاور پوست دارن 

منم مثل شما چند پله هم بدتر ولی روحیه خودمو حفظ کردم تا زندگیمو درست کنم

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
عزیزم حتما سرتونو با یه کاری که دوست دارید گرم کنید و حرفه ای که دوست دارید رو یاد بگیرید و باهاش کس ...

شما الان چهرت روز به روز بدتر بشه ناراحت نمیشی! خدایی نمیشی؟ مگه میشه یه زن که خودش مظهر زیباییه روز به روز بد بشه ناراحت نشه

درضمن چه کاری اخه خواستم برم سمت یکی از شاخه های ارایشگری خدا تومن پول میخوان و معلومم نیس یکی قبول کنه تو بری پیشش کار کنی

برام صلوات میفرستین

اگه دلت می‌شکنه و نام امیدی و زود برود خسته میشی قرص کلسیم بگیر

فقر کلسیم کلی غصه کاذب میاره و چهره رو داغون نشون میده

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

بچه ات‌اگه تو سن‌مهده بذارش مهد .اگه بیشتره و مادری خواهری نزدیکتر بذار پیشش بتونی بری کار کنی آینده همین بچه تامین بشه .میفهمم. منم تقریبا عین تو ولی یجور دیگه .میتونی تدریس خصوصی کنی با قیمت‌کم برات مشتری میاد کم‌کم مشتری میاد بعد قیمت و‌کمی ببر بالاتر ولی باز کمتره بقیه باشه .من یکی و میشناسم همینجوری پولدار شد .اون‌پول و‌کم کم بخودت برس طلا بدون اجرت خام بخر جمع کن .میشه سرمایه .بعد باش یه کار دیگه انجام بده مثلا برو دوره رنگ‌و لایت بی نهایتنت پر درآمده با قیمت کم تو دیوار آگهی بزن و ..تبلیغ کن کم کم و ...میلیاردر میشی البته با تلاش

به نظرم اینقدر رو ایرادات خودت تمرکز کردی نمی‌تونی ایرادات دیگرانو ببینی اگر شاغل بشی خوبه البته من ...

از این سرچا هیچی نصیبم نشد چتد بار هزینه کردم پوستم تکون نخورده تنها راهش لیزر جای جوشه. برای شاغل شدنم کو شغل؟ یه شغل که بیارزه وقت بزاری الان نیس که

برام صلوات میفرستین
شما الان چهرت روز به روز بدتر بشه ناراحت نمیشی! خدایی نمیشی؟ مگه میشه یه زن که خودش مظهر زیباییه روز ...

یه خانم افغان بود بخدا تو‌خونش مشتری می گرفت ارایشگر بود به همه چی رسید کم قیمت و پر مشتری بود خیلیم خوش برخورد و باسیاست مشتری جذبش میشد. میگم‌رنگ‌و لایت چون خیلی پرسوده. 

بچه ات‌اگه تو سن‌مهده بذارش مهد .اگه بیشتره و مادری خواهری نزدیکتر بذار پیشش بتونی بری کار کنی آینده ...

اوو اینا همشون هزینه میخوانو و وقت و زمان طولانی

برام صلوات میفرستین