ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
یه ماهه کاملا کات کردیم چند روز پیش پیام داد یه درخواستیم دلشت گفتم نه دوباره امشب اومد باز گفتم نه ...
میتونم حدس بزنم درخواست چی بوده
خوب کردین بابت کاری ک خلاف میلتونه تونستین پا روی دلتون بذارید و نه بگین .ایشونم واقعا شما رو بخوان و درک کنن شخصیت شمارو خودش برمیگرده
ببخشید جسارت نباشه چرا اصلا نمیتونم حس ششمیارو قبول داشته باشم .ی چیزی میگین شاید درست از آب دربیاد فقط