2777
2789

تو‌خونه های کوفتی خودتون بمونید و نرید خونه کسی بچه کسی رو مریض نکنید لطفا فرهنگ اینو داشته باشید که ما دلمون نمیخاد افراد مریض بیان بچه های مارو هم‌مریض کنن مارو‌به دردسر بندارن من بخاطر یه ادم ببشعور دو روزه درگیر پسرم هستم انفولازا گرفته دقیقا همون روزی که واکسن زده یعنی شعور بعضیا در همین حد هم نیست الان دوتا دردش قاطی شده بخاطر به احمق

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

تاپیک زدم الان، بخونش . پسر منم ۵روزه تب داره از مهد گرفته

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آااااخ گفتی .من هر وقت میرم خونه مادرشوعرم میبینم حاریم با ی کیسه پر دارو بچه هاش میاد

دقیقا دقیقا ، پسرشو تازع برده دکتر از راه دکتر اومده اینجا 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

وای من پسرم سرماخورد خانواده شوهر اصرار که بیاد تولد نذاشتم بره گفتم بچه زیاد هست گناه دارن بچمم بردم با ماشین دوردور از سرش بپره بقیه تولدهستن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

رودربایستی نداره بگین بفرمایید بیرون بچم مریض میشه .بدون ماسکم نیاین حتی دم در

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

تاپیک زدم الان، بخونش . پسر منم ۵روزه تب داره از مهد گرفته

واسه من الان دوروزه بردمش دگتر ببینم کی بهتر بشه 

علایم پسر شما چیه؟ من که پدرم دراومده

سرفه خلط دار اب ریزش و تب 

وای من پسرم سرماخورد خانواده شوهر اصرار که بیاد تولد نذاشتم بره گفتم بچه زیاد هست گناه دارن بچمم برد ...

چون شما فرهنگ و شعور داری بعضیا ندارن

چون شما فرهنگ و شعور داری بعضیا ندارن

لطف داری عزیزم.

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
سرفه خلط دار اب ریزش و تب

آخ آخ دقیقا همینه، بخدا با دندون درد نشستم بالا سرش پنجمین شبه که تب داره، از بیخوابی و درد دارم میمیرم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
رودربایستی نداره بگین بفرمایید بیرون بچم مریض میشه .بدون ماسکم نیاین حتی دم در

مامانم نذاشت وگرنه همیشه میگفتم با هیچ کس رودربایسی ندارم ولی مامانم گاهی وقتا دخالت میکنه نمیذاره هرچیزی که لایقشونه بارشون کنم 

بعضیا اصلا اهمیت نمیدن خیلی خجسته ن

حرص ادمو در میارن بخدا پسرم یکساعت گریه میکرده بزور خابوندمشدلم میخاد همین الان پیام بدم به اون طرف