چون فردا جمعه ست ما امشب ( البته الان که سه صبحه میشه دیشب 😂) مهمونی گرفتیم
خیلی خوش گذشت جای همه تون خالی 😍❤️
دیگه ساعت ۲ مهمونا رفتن من تا الان کل خونه رو جارو و طی کشیدم و گردگیری کردم تمیز تمیززززز شد بقیه هم کارای اشپزخونه رو کردن همه چی جمع شد فردا دیگه با خیال راحت تا دیروقت میخوابیم 🙈😂
دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ما نگرفتیم که بگیم چطور بود .مبارک باشه خوش باشید
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم. میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتیببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
چ جالب ماهم امشب گرفتیم با خانواده مادرم اینا زیاد حال روحیم اوکی نیست ولی بازم خوب بود
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
یلداتون مبارک🌹 ما هم همینطور، چون فرداش تعطیله (یعنی امرزو) پنج شنبه شب گرفتیم.. از دو و نیم هم گذشته بود مهمان ها رفتن خیلی خوش گذشت خدا رو شکر همه چی خوب بود..
اما من که همه چی رو گذاشتم واسه فردا.. ظرفا رو ریختم تو سینک، صبح بذارم تو ماشین، همینطور جارو و دستمال
پشتم خشک شده دیگه، نتونستم حتی دیگه ظرفا رو بچینم تو ماشین و....